返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-9-18 08:31 PM 發表

ANYWAY....明嘅人自然會明....唔明嘅人遲D會明...

我返工喇...閃先...各位今晚見
我黎...你走
原帖由 vwwo 於 2008-9-19 02:32 AM 發表

你个名响大马真系“家喻户晓”!
nestle = 饮品    比较出名既系咖啡
milo   = 饮品     味道类似阿华田

晚上饮茶,我地有时都会order neslo,neslo  =>  nestle + milo
饮上黎,有D类似 mocha! ...
哦, 明解! 

我最中意飲milo, 但係就未聽過nestlo! 

e+ 明哂! 

冇試過nestlo, 下次遢o下至得!  
我都差唔多要訓啦,GOOD NIGHT咁多位
http://www.tvbnow.com/thread-389122-1-1.html
為哲區成立與否投票
原帖由 roy3067 於 2008-9-18 08:34 PM 發表
你唔係想用自己沖左佢掛
下?...
原帖由 roy3067 於 2008-9-18 08:39 PM 發表
good night
原帖由 roy3067 於 2008-9-19 02:32 AM 發表
我唔可以再講啦,到我依加好危險呀,自己小心啦
HAHAHA, 冇甘大陣仗掛, 

lee 度d 人都好nice 呀!
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-19 02:39 AM 發表

哦, 明解!

我最中意飲milo, 但係就未聽過nestlo! 

e+ 明哂! 

冇試過nestlo, 下次遢o下至得!   ...
都可以自己试下冲架!!
原帖由 roy3067 於 2008-9-19 02:39 AM 發表
BYE BYE,

nice to meet you ar, 夜神! 
各位晚安
想問o下甘多位點樣upload d pic 去tvbnow 呀?
原帖由 huey23 於 2008-9-19 02:45 AM 發表
各位晚安
goodnightt! 
原帖由 nestlemilo 於 2008-9-18 08:53 PM 發表
想問o下甘多位點樣upload d pic 去tvbnow 呀?
你係指頭像?

回應 nestlemilo 第 6828 篇文章

你看下面有个上传附件那边~~~
就按browse
原帖由 h2o 於 2008-9-19 02:56 AM 發表

你係指頭像?
係呀, 同埋其他相... 
原帖由 huey23 於 2008-9-19 02:56 AM 發表
你看下面有个上传附件那边~~~
就按browse
係邊度搵上传附件??