返回列表 回復 發帖
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-21 02:26 PM 發表
乜靓姐你都睇湖人ge咩?
篮球啊?
都几钟意睇架!
不过,太多年无睇,最近正睇翻,所以有好多队伍既名都唔系甘记得。

回復 #646 vwwo 的帖子

haha  估唔到wor

啱啱睇反d舊post
見到你竟然係湖人俱樂部開post
你鐘意邊隊架?
Hello  james:014:

✔ ✘吊詭..
原帖由 vwwo 於 2008-5-21 01:57 PM 發表

近期天气唔好,要饮多D水啊!
:019: :019: 我都知道啊!!不过已经病紧啦!

日日都好似喊完紧啊!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 kingjames 於 2008-5-21 02:25 PM 發表
喵喵, you are sick ar? you have to take good care of yourself ar, hope you get better soon.

RE:ALL OF YOU:
THANK YOU SO MUCH FOR BLOWING WATER HERE EVERYDAY, AND WISH ALL OF YOU HAVE A WONDERFUL DAY, AND WISH THE BEST FOR THE PEOPLE IN CHINA AS WELL, GOD BLESS THEM  ...
:019: :019: :019: 咁你要早日,開翻無限俾我地啦!!
嘿嘿 :onion05:

是时候了。。。
原帖由 smsl 於 2008-5-21 02:56 PM 發表
嘿嘿 :onion05:
呢位同学~~你似起度灌水多D喔!
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-21 02:36 PM 發表
haha  估唔到wor

啱啱睇反d舊post
見到你竟然係湖人俱樂部開post
你鐘意邊隊架?
Hello  james:014:
而家睇黎睇去都唔似以前果D梦幻组合甘劲囖。。。。
hi~你地好吗??
入谷温人

回復 #653 toyo88 的帖子

靓仔叔叔,甘早就得闲既?:014:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-21 03:03 PM 發表

呢位同学~~你似起度灌水多D喔!
大人,我没啊

只是刚刚来走走。。:014:

是时候了。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-21 03:30 PM 發表
靓仔叔叔,甘早就得闲既?:014:
系啊~~你呢??
入谷温人

回復 #653 toyo88 的帖子

你好啊~~

是时候了。。。
原帖由 smsl 於 2008-5-21 03:30 PM 發表

大人,我没啊

只是刚刚来走走。。:014:
呢位同学个名甘熟口面既???

你打两只就走,都话无??
原帖由 toyo88 於 2008-5-21 03:30 PM 發表

系啊~~你呢??
我依家米一边同你地倾计,一边做野,仲一边食紧零食咯!!
原帖由 smsl 於 2008-5-21 03:31 PM 發表
你好啊~~
熟口熟面...
入谷温人