返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-3-4 10:35 PM 發表

乜野pm?
哈哈~~唔得了啦, 沒關係啦:014:
原帖由 bourget 於 2008-3-4 10:43 PM 發表

me too, I learn my chinese from here.... I'm using NJ Star cantonese pingyin !!
NJ星有广东拼音哦,可以去找找看了

是时候了。。。
原帖由 粉红乌鸦 於 2008-3-4 10:46 PM 發表
hi......   欢迎??
我也是爱猫族。。。 :onion05:
当然欢迎啦 !! 

喵~~~

是时候了。。。
原帖由 bourget 於 2008-3-4 22:45 發表

亞妹 chinese 好叻 啊﹗﹗ :014: :014:
我呢d口語化就ok !:014:
茶茶佢地飲詩作隊.我唔掂架!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 smsl 於 2008-3-4 10:51 PM 發表

当然欢迎啦 !! 

喵~~~
又是你。。。。

回復 #1490 粉红乌鸦 的帖子

哈哈,就是我 ~~

是时候了。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-3-4 22:49 發表

哈哈~~唔得了啦, 沒關係啦:014:
你比我最後一個pm 係我生日個喎!:014:

唔通寄失左!
原帖由 smsl 於 2008-3-4 22:50 發表

NJ星有广东拼音哦,可以去找找看了
比條link黎看看!
原帖由 lux1261 於 2008-3-4 10:58 PM 發表

比條link黎看看!
等我找到先。

是时候了。。。
原帖由 smsl 於 2008-3-4 10:54 PM 發表
哈哈,就是我 ~~
除了你没人理会我。。。 :019:

唉。。。我闪去别的帖子好了~
原帖由 粉红乌鸦 於 2008-3-4 10:46 PM 發表
hi......   欢迎??
我也是爱猫族。。。 :onion05:
喵~~你要好好愛我啦

回復 #1495 粉红乌鸦 的帖子

hi~粉红乌鸦 下大雨了我这边......................:019:
入谷温人
原帖由 粉红乌鸦 於 2008-3-4 11:01 PM 發表

有的啦 !!!

是时候了。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-4 11:04 PM 發表
hi~粉红乌鸦 下大雨了我这边......................:019:
你那里是那儿啊??

是时候了。。。
原帖由 粉红乌鸦 於 2008-3-4 11:01 PM 發表

我呢~~你都唔理我:onion03: