返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2008-3-7 12:31 AM 發表

你去佐邊呀, 幾乎忘了你啦, 好囉~~總算又見啦,
我越來越肥啦
我屋企个line cut佐嘛:019: 所以无的上网佐咯

我系讲你只猫姐...唔系讲你啦:onion03: 你永远都系靓既

原帖由 boy321 於 2008-3-7 12:32 AM 發表

喵喵...:019:
boy少...何解甘既表情哦:014:
原帖由 炎之贵公子 於 2008-3-7 12:46 AM 發表

我屋企个line cut佐嘛:019: 所以无的上网佐咯

我系讲你只猫姐...唔系讲你啦:onion03: 你永远都系靓既
人似貓沒辦法 而家可以上就好啦, 多些來陪我啦
原帖由 wwinglin 於 2008-3-7 12:52 AM 發表

人似貓沒辦法 而家可以上就好啦, 多些來陪我啦
系啦...我都未见过你既样:019: 点知你似猫哦
我以家陪紧你咯^^
原帖由 炎之贵公子 於 2008-3-7 12:56 AM 發表

系啦...我都未见过你既样:019: 点知你似猫哦
我以家陪紧你咯^^
哈~~哈~~又係喎 , 你已經陪緊我:014:
原帖由 wwinglin 於 2008-3-7 12:40 AM 發表

哇~~好耐冇見啦, 還這麼夜添~~做乜咁既表情呀
要你抱抱。。:014:
原帖由 炎之贵公子 於 2008-3-7 12:51 AM 發表

boy少...何解甘既表情哦:014:
还耐冇見。。英國返黎都未見過你
原帖由 boy321 於 2008-3-7 01:51 AM 發表

要你抱抱。。:014:
來來來
賣大飽
原帖由 boy321 於 2008-3-7 01:53 AM 發表

今晚咁夜都未瞓
原帖由 wwinglin 於 2008-3-7 01:29 AM 發表

哈~~哈~~又係喎 , 你已經陪緊我:014:
哈哈...俾d野你睇http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=288662&page=1&extra=page%3D1
原帖由 wwinglin 於 2008-3-7 02:00 AM 發表

今晚咁夜都未瞓
掛住你囖。。
原帖由 boy321 於 2008-3-7 01:53 AM 發表

去英国 有无带手信番黎先
原帖由 炎之贵公子 於 2008-3-7 02:04 AM 發表

哈哈...俾d野你睇http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=288662&page=1&extra=page%3D1
睇佐你~~真有你的, 影多d啦, 我一定奉場:014:
原帖由 boy321 於 2008-3-7 02:05 AM 發表

掛住你囖。。
成日都係咁講架啦 ~~又唔見你走出來 , 最近做什麼呀
原帖由 wwinglin 於 2008-3-7 02:08 AM 發表

睇佐你~~真有你的, 影多d啦, 我一定奉場:014:
:014: 唯一一张...无其他佐