返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 01:45 AM 發表

你都好多日沒見啦, 去佐邊呀
买了机票....想去HK找你 ....那里知道去了.....印度
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-3-12 01:48 AM 發表

买了机票....想去HK找你 ....那里知道去了.....印度
哇~~你去佐印度~~是不是真的, 印度好呀, 有沒有食咖哩:onion18:
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 01:51 AM 發表

哇~~你去佐印度~~是不是真的, 印度好呀, 有沒有食咖哩:onion18:
你要不要我打包给你....
原帖由 boy321 於 2008-3-12 01:46 AM 發表

喵喵!咁我唔走。。:onion05:
你是不是欠打呀~~咁遲先來陪我, 又唔知走佐去邊樹威
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-3-12 01:53 AM 發表

你要不要我打包给你....
唔該速遞來香港啦
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 01:54 AM 發表

你是不是欠打呀~~咁遲先來陪我, 又唔知走佐去邊樹威
咁而家有乜搞。。
原帖由 wwinglin 於 12/3/2008 01:44 AM 發表

馨馨~~早d休息啦, 唔好留咁夜啦, 快d去睡覺, 唔準係度呀, 快快快~~去瞓覺~~乖
我一定听靓喵喵话,好,我闪, 晚安
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 boy321 於 2008-3-12 01:56 AM 發表

咁而家有乜搞。。
唔知架, 有冇去賭錢, 比d貼士來好喎, 我唔見佐一百萬呀
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 01:59 AM 發表

唔知架, 有冇去賭錢, 比d貼士來好喎, 我唔見佐一百萬呀
我今晚贏錢。。你會有二百萬
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-12 01:57 AM 發表

好啦~係你我至放人架,休息多d先會好得快d, 咁就可以陪我耐d~~haha
祝你早日康復
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-3-12 02:00 AM 發表

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:k2CQnsgOco24fM:http://byfiles.storage.live.com/ ... com/images?q=tbn:UZ ...
好好味呀~~死啦~~好想食添, 一於明日食咖哩飯
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 02:02 AM 發表

好啦~係你我至放人架,休息多d先會好得快d, 咁就可以陪我耐d~~haha
祝你早日康復
咁你放唔放我。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-12 01:57 AM 發表

最多我唱歌给你睡....
原帖由 boy321 於 2008-3-12 02:02 AM 發表

我今晚贏錢。。你會有二百萬
咁我要恭喜你先, 我要五百萬~~ 唔係點夠數呀 講下笑唔好當真呀