返回列表 回復 發帖
原帖由 crazie 於 2008-2-2 05:43 PM 發表

新聞報說是歐洲那邊,斷了通訊電缆!
有咁個樹???
我是新聞白痴
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 crazie 於 2/2/2008 05:41 PM 發表
唉呀…好慢呀!
好似用緊 56K modem 咁!

嘔血啊!
多几天更晕
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 viento 於 2/2/2008 05:43 PM 發表

你好~~~ :onion05:
:onion14: 请你饮茶
原帖由 crazie 於 2008-2-2 05:45 PM 發表

對!他是我的偶像!

喂!我不是 Gay 的,別攪錯!
你咁講迷即係話felixng 係 gay

放心, 你係男定女我都唔知,我又點會諗你係gay~~
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-2 05:47 PM 發表

:onion14: 请你饮茶
謝謝~~我也很喜歡喝茶~~:onion14:
特別愛綠茶~~你呢?
原帖由 viento 於 2008-2-2 05:47 PM 發表

你咁講迷即係話felixng 係 gay

放心, 你係男定女我都唔知,我又點會諗你係gay~~
嘻!嘻!...... Gay 這個字是 unisex 的!
沒有性別分纇!.......... 死未!
原帖由 viento 於 2/2/2008 05:48 PM 發表

謝謝~~我也很喜歡喝茶~~:onion14:
特別愛綠茶~~你呢?
我也喜欢绿茶,更爱jasmine tea,和菊花茶,唐茶那些也不错:014:
原帖由 crazie 於 2008-2-2 05:49 PM 發表

冇話死唔死~~我人仲生欧欧飲緊茶~~:onion14:
得架啦~~我會講俾felixng 知, 有人唔同佢搞 gay~~
點解你地唔問我愛喝甚麼的?
原帖由 crazie 於 2/2/2008 05:49 PM 發表

那你系男仔?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-2 05:50 PM 發表

我也喜欢绿茶,更爱jasmine tea,和菊花茶,唐茶那些也不错:014:
我平時最中意綠茶,因為綠茶可以減肥~~
原帖由 crazie 於 2008-2-2 05:53 PM 發表
唔駛問啦~~一起嚟飲綠茶啦~~可以降油脂~~:onion14:
原帖由 crazie 於 2/2/2008 05:53 PM 發表
你喜欢喝什么?请你:onion14:
原帖由 viento 於 2008-2-2 05:51 PM 發表

冇話死唔死~~我人仲生欧欧飲緊茶~~:onion14:
得架啦~~我會講俾felixng 知, 有人唔同佢搞 gay~~
哇!妳得賈啦妳!

咁…樣黎陰我?
原帖由 viento 於 2/2/2008 05:53 PM 發表

我平時最中意綠茶,因為綠茶可以減肥~~
男仔都需要减肥吗?