返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2008-3-12 02:05 AM 發表

咁你放唔放我。。
唔......放.......死都唔放
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 02:11 AM 發表

咁我要恭喜你先, 我要五百萬~~ 唔係點夠數呀 講下笑唔好當真呀
咁你借三千萬黎,我同佢死過。。
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 02:11 AM 發表

唔......放.......死都唔放
點解要咁對我喔。。。
原帖由 boy321 於 2008-3-12 02:13 AM 發表

咁你借三千萬黎,我同佢死過。。
你同邊個死過先~~我好驚呀~~
原帖由 boy321 於 2008-3-12 02:14 AM 發表

點解要咁對我喔。。。
鬼叫你是我的好朋友又沒病沒痛~~俟下義氣啦~~哈~哈
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 02:15 AM 發表

你同邊個死過先~~我好驚呀~~
同佢。。。Sports Games
原帖由 boy321 於 2008-3-12 02:22 AM 發表

同佢。。。Sports Games
唔好咁博~~好比3千過你, 祝你好運
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 02:17 AM 發表

鬼叫你是我的好朋友又沒病沒痛~~俟下義氣啦~~哈~哈
我呢期日日食波餅(輸波)。。點會唔痛
原帖由 boy321 於 2008-3-12 02:25 AM 發表

我呢期日日食波餅(輸波)。。點會唔痛
下~~我咪凍過水
喵喵 大哥我返黎拿:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 02:28 AM 發表
喵喵 大哥我返黎拿:
依~~你又去佐邊樹呀~~唔怪得咁耐唔見你啦
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 02:27 AM 發表

下~~我咪凍過水
我會努力。。。你放心
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 02:28 AM 發表
喵喵 大哥我返黎拿:
妹!你去左邊

你想挂死我咩。。。
原帖由 boy321 於 2008-3-12 02:30 AM 發表

我會努力。。。你放心
比d壓力你先~~我間姑婆屋既錢係晒度~~我唔想瞓街邊呀 ~~
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 02:30 發表

依~~你又去佐邊樹呀~~唔怪得咁耐唔見你啦
你無去版主會議窒咩?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~