返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2008-3-12 02:51 發表

妹!唔好怪大哥啦。。鬼叫你咁遅先上黎

我呢邊三點囉。。
早抖!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 02:54 AM 發表

hi 你仲未塭條link比我!
你是不是要中文之星??
现在在upload着。
好了我会post link上来。

是时候了。。。
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 02:55 AM 發表

早抖!
哦。。阿妹。。好耐都见到你喇。。近排忙D咩啊???
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
:onion05: 我来啦,我的靓喵喵!好唔想返工啊
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-12 01:16 PM 發表
:onion05: 我来啦,我的靓喵喵!好唔想返工啊
夜夜。。做咩唔想返工啊。。又做到唔开心啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 12/3/2008 01:25 PM 發表

夜夜。。做咩唔想返工啊。。又做到唔开心啊??
我还没完全康复,昨晚仲烧返啊!现在不敢吃药,怕头晕,blur
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-12 02:04 PM 發表

我还没完全康复,昨晚仲烧返啊!现在不敢吃药,怕头晕,blur
你真係呀~~當然唔好返工啦, 重發燒又唔食藥點得架,
乖啦~~快d上床睡覺食藥啦
原帖由 wwinglin 於 12/3/2008 04:18 PM 發表

你真係呀~~當然唔好返工啦, 重發燒又唔食藥點得架,
乖啦~~快d上床睡覺食藥啦
我,现在在公司,没有床卑我睡觉
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-12 05:50 PM 發表

我,现在在公司,没有床卑我睡觉255050
馨馨~~放工未呀~~希望你已回家並好好休息:014:

回復 #1824 wwinglin 的帖子

hi~喵喵
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-13 12:34 AM 發表
hi~喵喵
toyo好彩你係度, 咁夜都未瞓
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 12:43 AM 發表

toyo好彩你係度, 咁夜都未瞓
系呀~你都未睡我边舍得睡呀~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-13 12:46 AM 發表

系呀~你都未睡我边舍得睡呀~
唔好下巴輕輕, 我成3點先睡, 你要陪我到3點~~得唔得先
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 12:48 AM 發表

他闪了。。。。

原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 12:48 AM 發表

你大我呀~~不过我唔跟
入谷温人