返回列表 回復 發帖
原帖由 angkukubb 於 2008-2-2 06:08 PM 發表

人妖。。。。。。。。。。我最爱啊
你中意人妖, 去泰國有好多, 唔駛响度發花痴~~~~:onion14:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:09 PM 發表

中降頭....少爺,你係唔係睇錯咗呀???
識落降頭應該係泰女.....:onion14:
nyonya 人都識!
原帖由 crazie 於 2008-2-2 06:09 PM 發表

power adapter.... 可以插、又可以被插!

夜…妳好純情喔!
power adapter 系甘解?
应该系你心邪
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 crazie 於 2008-2-2 06:09 PM 發表

power adapter.... 可以插、又可以被插!

夜…妳好純情喔!
你咁清楚哩??你成日玩開架???
点解讲茶,突然讲这些?
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-2 06:09 PM 發表

原来你们两个一对
不要亂說喔~~~我會有殺身之禍的...
原帖由 viento 於 2/2/2008 06:14 PM 發表

不要亂說喔~~~我會有殺身之禍的...
吾好意思,误会左
原帖由 angkukubb 於 2008-2-2 06:12 PM 發表

power adapter 系甘解?
应该系你心邪
大哥…你放過我啦!
無能插蘇 (power adapter) 代表 Gay …用左好耐啦!
原帖由 crazie 於 2/2/2008 06:15 PM 發表

大哥…你放過我啦!
無能插蘇 (power adapter) 代表 Gay …用左好耐啦!
是吗?我没听过
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:10 PM 發表

你中意人妖, 去泰國有好多, 唔駛响度發花痴~~~~:onion14:
我特别中意你呢种串串地概人妖
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-2 06:15 PM 發表

吾好意思,误会左
唔緊要~~~依家搞清楚迷得lor.
嚟~~飲返杯茶~~:onion14:
原帖由 viento 於 2/2/2008 06:17 PM 發表

唔緊要~~~依家搞清楚迷得lor.
嚟~~飲返杯茶~~:onion14:
:onion14: ,你都饮:onion14:
原帖由 crazie 於 2008-2-2 06:15 PM 發表

大哥…你放過我啦!
插蘇点会無能阿? 我闻所未闻
原帖由 angkukubb 於 2008-2-2 06:17 PM 發表

我特别中意你呢种串串地概人妖
點解個天氣突然間陰風陣陣.....好可怕 ....好凍呀.....
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-2 06:16 PM 發表

是吗?我没听过
夜…妳很令人担心!
妳千萬不要到香港… 被人食左都唔知乜事!