返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:32 PM 發表

唔駛同佢解釋啦~~~佢一耳認定我識落降頭,你點講佢都唔會信我~~
你信我唔係, 陪我飲下茶就得架啦~~:onion14:
唉也…姊姊……開玩笑啫!
原帖由 crazie 於 2008-2-2 06:33 PM 發表

Talk laughing ?? ....... 23 hrs. flight ( I think ??)
....真係要咁遠....比起我飛亞洲仲遠..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-2 06:33 PM 發表

我信你,吾好喝那么多,茶也会醉
對我嚟講, 我只有一飲天使茶先會醉~~
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:39 PM 發表

229145....真係要咁遠....比起我飛亞洲仲遠..
要飛越太平洋;停 Hawaii /Guam transit (I think?)
原帖由 crazie 於 2008-2-2 06:42 PM 發表

要飛越太平洋;停 Hawaii /Guam transit (I think?)
你講澳洲~~令我諗起流金歲風入面的農場~~
好靚,真係養老的好地方~~:onion14:
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:45 PM 發表

你講澳洲~~令我諗起流金歲風入面的農場~~
好靚,真係養老的好地方~~:onion14:
Oz 好落後,不過肯定是退休的好地方!
民風樸素… 但如果想去wet ,it's the wrong place.
原帖由 crazie 於 2008-2-2 06:48 PM 發表

Oz 好落後,不過肯定是退休的好地方!
民風樸素… 但如果想去wet ,it's the wrong place.
睇嚟我要過多30~40年后先有資格去
你過咗去果邊几耐呀???
原帖由 crazie 於 2/2/2008 06:34 PM 發表

女仔之家,唔準睇、唔準問!

我話既!
知道
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
我十零歲到那邊,在Oz長大…在那邊好…………………耐囉!
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:51 PM 發表

睇嚟我要過多30~40年后先有資格去
你過咗去果邊几耐呀???
喂。。阿妹仔。。你个度几点啦。。。钟唔去睡喎。。。:024:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-2 06:53 PM 發表

知道
夜…剛才妳真的跑了過隔壁看脫衣舞啊?
原帖由 viento 於 2/2/2008 06:40 PM 發表

對我嚟講, 我只有一飲天使茶先會醉~~
:onion14: 请我喝,我想醉:014:
原帖由 crazie 於 2/2/2008 06:55 PM 發表

夜…剛才妳真的跑了過隔壁看脫衣舞啊?
我都不知道你讲哪里,我在公司,刚刚有job。
原帖由 crazie 於 2008-2-2 06:54 PM 發表
我十零歲到那邊,在Oz長大…在那邊好…………………耐囉!
喔€~~~咁你今年貴斤呀??
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 06:54 PM 發表

喂。。阿妹仔。。你个度几点啦。。。钟唔去睡喎。。。:024:
唔好咁惡啦~~
我就快去訓架啦~~~