返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-3-13 01:50 AM 發表

咁大手筆.. 仲有剩返少少啵
所以向你匯報一聲先 希望有回報啦
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 01:53 AM 發表

希望真係有所改善啦~~今年六月可能會去kl 玩
:014: 真係? 如果有機會.. 我揾你...
原帖由 ed_teck 於 2008-3-13 02:15 發表

你大細超!上次我話黎大馬你話閃!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 ed_teck 於 2008-3-13 02:15 AM 發表

聽住先~~希望真係可以到啦, 阿姨話帶我去羅浮交怡
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:19 AM 發表

你大細超!上次我話黎大馬你話閃!
你係恐怖份子...
如果你冇帶炸彈來... 我請定假等你啊...
原帖由 ed_teck 於 2008-3-13 02:31 發表

你係恐怖份子...
如果你冇帶炸彈來... 我請定假等你啊...
同女朋友請假?

不如你梨歐洲玩呀!
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 02:24 AM 發表

聽住先~~希望真係可以到啦, 阿姨話帶我去羅浮交怡
羅浮交怡.. 嗯.. 我都去過幾次.. 都ok 喇..
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:33 AM 發表

同女朋友請假?

不如你梨歐洲玩呀!
冇錢買機票..
原帖由 ed_teck 於 2008-3-13 02:36 發表

冇錢買機票..
游水黎...我響法國岸邊等你!
:sleeps: 早抖啦~~咁多位
我都黎坐下先!!!!:014: 人地都系叫喵喵喔!!!当然支持下!
路徑此地~~進來支持下貴幫:onion31:
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 03:07 AM 發表
:sleeps: 早抖啦~~咁多位
哈。。哈。。喵喵。。。我又来帮你打扫喇。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
好久没来loh!!!
大帅哥。。。。
:onion05: 喵喵,我飘来啦
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?