返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-2-2 07:11 PM 發表

駛乜偷睇~~~澳洲咁多農場,有奶牛, 有新鮮牛奶係人都估到啦~~~:onion14:
唉也!…係乳牛,唔係奶牛!(死比妳睇啊!)

妳亦都係唔香港好的囉!
原帖由 viento 於 2008-2-2 07:10 PM 發表

我沒有怪他呀~~~只係叫他不要大惡
病緊唔好太勞氣~~~:onion14:
有个人刚刚讲去睡。。家阵我重见到他喎。。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
Viento... 妳有無追 Smallville ?

回復 #1890 angkukubb 的帖子

悶就入嚟吹水啦~~~:onion14:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 07:14 PM 發表

有个人刚刚讲去睡。。家阵我重见到他喎。。。。。
係啦,係啦~~去訓啦~~
反正我爸剛好出嚟吹我去訓~~~

去訓啦~~各位~~~:sleeps:
原帖由 crazie 於 2008-2-2 07:14 PM 發表

唉也!…係乳牛,唔係奶牛!(死比妳睇啊!)

妳亦都係唔香港好的囉!
唔係好明你依句講乜:"妳亦都係唔香港好的囉"
Bye..
原帖由 crazie 於 2008-2-2 07:15 PM 發表
Smallville???我都唔知係乜~~~
真係去訓啦~~~各位~~!!!!再bye 多一次

:sleeps:
原帖由 crazie 於 2008-2-2 07:15 PM 發表
我有看过几集。。。不过,看唔明。。。我D英文水皮。。。
原帖由 viento 於 2008-2-2 07:19 PM 發表
真係去訓啦~~~各位~~!!!!再bye 多一次

:sleeps:
哈。。哈。。咁才系喇。。女仔早D睡好呀。。。
原帖由 viento 於 2008-2-2 07:16 PM 發表
悶就入嚟吹水啦~~~:onion14:
都唔知你地讲么:019:
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 viento 於 2008-2-2 07:18 PM 發表

唔係好明你依句講乜:"妳亦都係唔香港好的囉"
Typo.... 妳都係唔好去香港咁解!

妳無睇 smallville (superman series) 咩?
原帖由 angkukubb 於 2008-2-2 07:22 PM 發表

都唔知你地讲么:019:
喂!你去在邊啊?
原帖由 crazie 於 2008-2-2 07:23 PM 發表

喂!你去在邊啊?
我去其他论坛揾人吹水啦
http://angkukuworld.blogspot.com/