返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-3-14 12:24 AM 發表

狼死姊妹黨..
爺爺不防做下善事啦~~我都係劫富濟貧之嗎
原帖由 ed_teck 於 2008-3-14 00:24 發表

狼死姊妹黨..
又見到我愛既lung lung!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 wwinglin 於 2008-3-14 00:25 發表

因為你多錢囉~~唔貴啦~~添福添壽
我差80萬就夠1k拿!不如您
原帖由 lux1261 於 2008-3-14 12:30 AM 發表

呢點就梗係留番比你最愛既龍龍啦
原帖由 wwinglin 於 2008-3-14 12:27 AM 發表

爺爺不防做下善事啦~~我都係劫富濟貧之嗎
''阿爷再见'''我的小猫咪""改天在找你玩'
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 lux1261 於 2008-3-14 12:30 AM 發表

應該是1B
原帖由 raytian 於 2008-3-14 12:34 AM 發表

256297''阿爷再见'''我的小猫咪""改天在找你玩'256298
好呀~~早抖
原帖由 wwinglin 於 2008-3-14 12:26 AM 發表

可能有人攞唔到假
huh? 邊個?
原帖由 ed_teck 於 2008-3-14 12:36 AM 發表

huh? 邊個?
唔講得架~~會被人滅口架
原帖由 wwinglin 於 2008-3-14 00:35 發表

應該是1B
1k係乜?1b又係乜?haha :onion14:
原帖由 wwinglin 於 2008-3-14 00:34 發表

呢點就梗係留番比你最愛既龍龍啦
係喎!問下lung lung 先!:014:
爬过
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 wwinglin 於 2008-3-14 12:38 AM 發表

唔講得架~~會被人滅口架
有野瞞著我地?
原帖由 lux1261 於 2008-3-14 12:38 AM 發表

1k = 一千..
1b = 一億..
原帖由 lux1261 於 2008-3-14 12:40 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=7003052&ptid=264380][/url]

係喎!問下lung lung 先!:014:
咁客氣?
我出去食宵夜先..
原帖由 lux1261 於 2008-3-14 12:38 AM 發表

K代表千, B代表億, M代表百萬