返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-3 04:20 PM 發表

或者你考虑加入爱与诚王国,那你可以做神咯
但系我没修练成个境界
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 raytian 於 2008-2-3 04:14 PM 發表

你好~:onion05:
你好~~未見過你
你冇在我們家族的貼里活動嗎?:onion14:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 angkukubb 於 2008-2-3 04:13 PM 發表

呢度全部系神..得我一个系人:019:
什麼嗎~~富豪本身就是超一般人類了~~
真系好静,人闪去边?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:24 PM 發表

什麼嗎~~富豪本身就是超一般人類了~~
几时介绍你大佬俾我识?
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 angkukubb 於 3/2/2008 04:23 PM 發表

但系我没修练成个境界
现在开始修练。tvbnow我也是加入差不多一个月,过后就加入爱与诚。
原帖由 angkukubb 於 2008-2-3 04:27 PM 發表

几时介绍你大佬俾我识?
我大佬?
你搵我地族長有乜事??
族長好忙~~好小見客, 多數都係大天使處理事務~~~我都係只見過族長几次....:019:
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:23 PM 發表

你好~~未見過你
你冇在我們家族的貼里活動嗎?:onion14:
我跟天使长聊过了~近期内会有一些活动给贵族玩""
原帖由 raytian 於 3/2/2008 04:32 PM 發表

天,我也可以玩吗?
原帖由 raytian 於 2008-2-3 04:32 PM 發表

原來如此~~
真多謝你為家族出一份力~~
我就沒有這种能力了~~~慚愧,慚愧~~~:onion14:
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-3 04:34 PM 發表

天,我也可以玩吗?229622
,应该是给全部人玩的"""
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:36 PM 發表

原來如此~~
真多謝你為家族出一份力~~
我就沒有這种能力了~~~慚愧,慚愧~~~:onion14:
,,geese天使长说我们贵族四分五散,,在加上贵族有地位的人都住在外国~
要办一些活动团结起来
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-3 04:34 PM 發表

天,我也可以玩吗?229622
我地家族遊戲當然係人人都玩得啦€~~~:onion14:
原帖由 raytian 於 2008-2-3 04:43 PM 發表

,,geese天使长说我们贵族四分五散,,在加上贵族有地位的人都住在外国~
要办一些活动团结起来
喔~~~咁你住邊架??
原帖由 viento 於 2008-2-3 04:43 PM 發表

我地家族遊戲當然係人人都玩得啦€~~~:onion14:
viento兄,你会支持我的哦?