返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-2-4 04:22 PM 發表

花心萝卜好好吃。。。
:024: 條花心lobak 偷相吖....

激死我喇....
原帖由 howgeemun 於 2008-2-4 04:24 PM 發表

:024: 做咩偷我相...!!!
你想死吖?!!!!!:024: :024:
呢张系我女朋友张相,边系你相
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 howgeemun 於 2008-2-4 04:27 PM 發表

:024: 條花心lobak 偷相吖....

激死我喇....
点啊!我女朋友靓女吗?
原帖由 kingworld 於 2008-2-4 04:27 PM 發表

呢张系我女朋友张相,边系你相
偷左相仲要唔認....

換左距吖......

king哥哥... 唔好玩喇....
原帖由 howgeemun 於 2008-2-4 04:29 PM 發表

偷左相仲要唔認....

換左距吖......

king哥哥... 唔好玩喇....
话我知你究竟住边度架
原帖由 kingworld 於 2008-2-4 04:28 PM 發表

点啊!我女朋友靓女吗?:013:
:onion09:  好樣衰... 好似一舊豬扒..... :onion22:

大大佬... 我求你放過我喇...
原帖由 kingworld 於 2008-2-4 04:31 PM 發表

话我知你究竟住边度架
威脅我??
原帖由 howgeemun 於 2008-2-4 04:31 PM 發表

好樣衰... 好似一舊豬扒.....

大大佬... 我求你放過我喇...
边有人话自己系猪扒咔
原帖由 howgeemun 於 2008-2-4 04:32 PM 發表

威脅我??
同你玩下j 晤得啊
原帖由 kingworld 於 2008-2-4 04:44 PM 發表

边有人话自己系猪扒咔
事實自己系豬扒... 無理由要逼人地贊自己親 ....

pig 就系 pig... 就算拉到去 羅馬 pig 仍然系 PIG
原帖由 kingworld 於 2008-2-4 04:45 PM 發表

同你玩下j 晤得啊
玩系可以玩... 不過唔好玩相喇...

我驚會嚇親 TVBNOW D 會員吖....
原帖由 howgeemun 於 2008-2-4 04:51 PM 發表

玩系可以玩... 不過唔好玩相喇...

我驚會嚇親 TVBNOW D 會員吖....
哈。。哈。。我钟意看鬼戏的。。吓唔到我喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-4 03:13 PM 發表
大家好,我黎看看,多下闪。要跟妹妹去买礼物给我妈咪&弟弟
:onion10: 馨,,ur new look so seXy~~~
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-4 05:24 PM 發表

:onion10: 馨,,ur new look so seXy~~~
哈。。哈。你的都唔错啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=265677&highlight
,,快来参加贵族的比赛~是公开的"":014: