返回列表 回復 發帖
大家早上好。。。。

somebody here...........
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 12:30 PM 發表
你唔开心啊。。有咩事喎。。pm给我知喇。。看我帮唔帮到你。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 12:30 PM 發表
我有在。。。你为什么

回復 #2283 wk.hoo 的帖子

没不开心啦~我现在很闷啊!!
多谢关心~

回復 #2284 walala 的帖子

太闲啦!!
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:02 PM 發表
没不开心啦~我现在很闷啊!!
多谢关心~
吓得我喇。。。钟以为你有咩事唔开心。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:03 PM 發表
太闲啦!!
原来是太闲了。。。。

原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:03 PM 發表
太闲啦!!
你就好喇。。我忙到就趴在度啊。。。一阵又要出去做野了。。。。。

回復 #2289 wk.hoo 的帖子

你做什么的??
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:09 PM 發表
你做什么的??
哈。。哈。。你估下喇。 。估中请你吃kfc加寿司再加你讲想吃咩我就请。:onion14: 。

哈。。哈。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-5 01:13 PM 發表

哈。。哈。。你估下喇。 。估中请你吃kfc加寿司再加你讲想吃咩我就请。:onion14: 。

哈。。哈。。。
我不喜欢吃寿司~~
猜不到啦,你讲啦
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:15 PM 發表

我不喜欢吃寿司~~
猜不到啦,你讲啦
我出去了。。。下次再讲啦。。
原帖由 yang5301 於 2008-2-5 06:10 AM 發表
ic ic ...so u are 17 years old rite?
nop...
i am in united kindom ...
who told u that i m 17 years old ???
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-5 01:16 PM 發表

我出去了。。。下次再讲啦。。