返回列表 回復 發帖

回復 #2280 wwinglin 的帖子

系啊....最近忙左D...不过又5知忙么...少左上来吹水...
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 01:55 AM 發表
系啊....最近忙左D...不过又5知忙么...少左上来吹水...
哈哈~~d樣跟我好似, 就係唔知忙乜
你找到舖了嗎
原帖由 wwinglin 於 2008-4-5 12:44 AM 發表

d排都幾忙, 好多野做, 不過,好開心:014:
我都好忙,不过就忙到D心情好差~~~~~~~~~:019:
原帖由 wwinglin 於 2008-4-7 01:59 AM 發表

哈哈~~d樣跟我好似, 就係唔知忙乜
你找到舖了嗎
你就好啦...忙得甘开心....生意实系5错顶啦....恭喜啊...

我既铺啊...搵到左...不过其他野又有阻碍...我都知无甘易喀啦...碰钉先啦...哈哈..
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 04:04 PM 發表

你就好啦...忙得甘开心....生意实系5错顶啦....恭喜啊...

我既铺啊...搵到左...不过其他野又有阻碍...我都知无甘易喀啦...碰钉先啦...哈哈..
武仔,乜你自己出黎做生意啊?
预祝你:“马到成功”!!:014:
原帖由 vwwo 於 2008-4-7 02:25 PM 發表

甘down喀...休息下啦, 放松下啦...系啊...你既病点啦...稳定左没啊??:019:
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 04:41 PM 發表

甘down喀...休息下啦, 放松下啦...系啊...你既病点啦...稳定左没啊??:019:
我果日复诊,我问医生点解我最近D心情甘down?
拒话:“系甘上下架啦,因为你个指数太低,所以你个心情系会有影响!”:onion31:
高又话无得训,低又甘既样。:onion03:
唉。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。:019:
原帖由 vwwo 於 2008-4-7 02:25 PM 發表

要放鬆自己, 幾忙都好, 盡量要自己心情愉快, 做事才利落呢
有時間吹多d水啦:014:
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 04:04 PM 發表

慢慢來, 有些事不能急, 越急越亂
慢事起頭難, 遲下就會好好多:onion14:
多謝你, 生意確實好多了,我都要繼續努力才成
原帖由 vwwo 於 2008-4-7 04:52 PM 發表

拒话:“系甘上下架啦,因为你个指数太低,所以你个心情系会有影响!”:onion31:
唉。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。:019: ...
靚媽是不是甲狀腺有事??
:onion05: 喵喵
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
喵~~~好吗??:onion14:
入谷温人
原帖由 vwwo 於 2008-4-7 04:52 PM 發表

唉。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。:019: ...
甘你尽量5好卑自己甘激啦....仲有5好太忙啊....:014: .....等好返D先啦....
慢慢來, 有些事不能急, 越急越亂
慢事起頭難, 遲下就會好好多:onion14:
多謝你, 生意確實好多了,我都要繼續努力才成
知道啦..其实我都予左喀啦....系有少少预料之内, 道理之外喀野发生....不过...我处理紧喀啦...可能要延迟开张咯...
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 11:38 PM 發表

甘你尽量5好卑自己甘激啦....仲有5好太忙啊....:014: .....等好返D先啦....

知道啦..其实我都予左喀啦....系有少少预料之内, 道理之外喀野发生....不过...我处理紧喀啦...可能要延迟开张咯... ...
罗马迷
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
  喵喵.. 最近乖唔乖..