返回列表 回復 發帖
everybody good morning ar....

剛起身...

回復 #2294 howgeemun 的帖子

~~~~靓女~~
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:17 PM 發表

你頭像好搞野吖....

回復 #2296 howgeemun 的帖子

刚起身??好幸福:onion03:
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:18 PM 發表
~~~~靓女~~
親女? 我不是 ... @@"

你系男定女黎駕? -0-"

回復 #2300 howgeemun 的帖子

我是女的.................................................:019:
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:19 PM 發表
刚起身??好幸福:onion03:
甘都算幸福??

我今蕉 6am 幾先訓... @@"

我訓無夠 8個小時 ...
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:21 PM 發表
我是女的.................................................:019:
都系女仔...

0.0 你做女仔做得唔開心??

你邊度人吖? -3-?
原帖由 howgeemun 於 2008-2-5 01:22 PM 發表

甘都算幸福??

我今蕉 6am 幾先訓... @@"

我訓無夠 8個小時 ...
我八点就起来啦,响office啊而+....
原帖由 howgeemun 於 2008-2-5 01:23 PM 發表

都系女仔...

0.0 你做女仔做得唔開心??

你邊度人吖? -3-?
唔係做得唔开心....
係你唔知我是男是女.....
我家暂响KL做工
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:23 PM 發表

我八点就起来啦,响office啊而+....
  點解你地一個二個返工都可以上論壇同MSN玩既....

你地好幸福J...   

0.0" yii.... 今日年29lor wor.... 你仲未收工??
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:25 PM 發表

唔係做得唔开心....
係你唔知我是男是女.....
sorry sorry....

唔好甘喇 -3-" e+嘛知道你系親女lor... =3=" 乖...
原帖由 howgeemun 於 2008-2-5 01:27 PM 發表

點解你地一個二個返工都可以上論壇同MSN玩既....

你地好幸福J...   

0.0" yii.... 今日年29lor wor.... 你仲未收工??
因为老板唔响度,,同买无野做咯....
今日last 咯.........
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:26 PM 發表
我家暂响KL做工
:onion14: 做D咩啊? hometown 響邊樹 ??

我遲D就要離開KL去kampar讀書喇... 去果度會悶死我...  

唔想離開...