返回列表 回復 發帖
原帖由 kingworld 於 2008-4-7 11:26 PM 發表
:onion05: 喵喵
你又路過呀
原帖由 toyo88 於 2008-4-7 11:33 PM 發表
喵~~~好吗??:onion14:
哇~~好似失佐蹤咁, 去佐邊樹玩呀:014:
原帖由 kingworld 於 2008-4-7 11:39 PM 發表

罗马迷
反骨仔....
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 11:38 PM 發表

甘你尽量5好卑自己甘激啦....仲有5好太忙啊....:014: .....等好返D先啦....

知道啦..其实我都予左喀啦....系有少少预料之内, 道理之外喀野发生....不过...我处理紧喀啦...可能要延迟开张咯... ...
同人合作, 係有溝通問題架, 心平氣和商量, 問題就會易解決d, 千萬不要衝動:onion14:
原帖由 ed_teck 於 2008-4-7 11:52 PM 發表
  喵喵.. 最近乖唔乖..
lunglung...你毕业未啊??? 下个星期有无去做part time啊???
原帖由 ed_teck 於 2008-4-7 11:52 PM 發表
  喵喵.. 最近乖唔乖..
爺爺~~你去佐邊樹威呀, 好耐冇見過你啦
我呀~~做下版務啦, 同會員溝通下啦, 做下自己生意啦....你話我乖唔乖呢
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 12:28 AM 發表

你又路過呀
我特登黎揾你架
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 12:32 AM 發表

反骨仔....
依~~拆骨再炸應該幾好味:onion18:
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 12:32 AM 發表

同人合作, 係有溝通問題架, 心平氣和商量, 問題就會易解決d, 千萬不要衝動:onion14:
哈哈...5系我合伙人有问题啊...系D人5低得我地踩入拒果度! 留难个mall management咯! 搞到我地要租地方都难...
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 12:36 AM 發表

我特登黎揾你架
係咩~~等極都唔見人
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 12:32 AM 發表

反骨仔....
跛脚马 我同你打声招呼j你使麽出刀仔啊
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 12:37 AM 發表

yiiiii....我5食啊....
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 12:38 AM 發表

係咩~~等極都唔見人
好似系我等左你好耐:onion03:
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 12:38 AM 發表

哈哈...5系我合伙人有问题啊...系D人5低得我地踩入拒果度! 留难个mall management咯! 搞到我地要租地方都难...
咁樣~~係香港都係一樣架, 係d個時候, 有錢既話事:onion03:
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 12:37 AM 發表

猫肉都晤错啊