返回列表 回復 發帖

回復 #2308 howgeemun 的帖子

你边度人?做工还是读书o?
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:31 PM 發表

因为老板唔响度,,同买无野做咯....
今日last 咯.........
今日LAST.... 甘祝你新年假期玩得開心D喇....

新年去邊樹玩吖 ???

回復 #2310 howgeemun 的帖子

读书是好事....我毕业了两年...很后悔没读书勒...:onion03:
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:33 PM 發表
你边度人?做工还是读书o?
我KL人.... E+讀緊書...

不過我都幾老下駕喇... 唔好以為我F4 / F5 啊...
原帖由 howgeemun 於 2008-2-5 01:33 PM 發表

今日LAST.... 甘祝你新年假期玩得開心D喇....

新年去邊樹玩吖 ???
我都祝你新年快乐啦~~
新年我在家睡觉咯
你去边度玩?
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:34 PM 發表
读书是好事....我毕业了两年...很后悔没读书勒...:onion03:
讀書壓力大.... 又好多競爭...

遇到D粉腸人 ~~ 超級自私...   有D仲會陷害你...

haiz....  以前返工又系有小人 ; 估唔到返學都有小人....
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:36 PM 發表

我都祝你新年快乐啦~~
新年我在家睡觉咯
你去边度玩?
有人約就有得出街...
無人約就響屋企自己同自己玩手指...
原帖由 howgeemun 於 2008-2-5 01:37 PM 發表

讀書壓力大.... 又好多競爭...

遇到D粉腸人 ~~ 超級自私...   有D仲會陷害你...

haiz....  以前返工又系有小人 ; 估唔到返學都有小人....
讲到小人真係激气!!
我做工这边有很多神经病然后精神失调的人....
早晨
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止

回復 #2317 howgeemun 的帖子

我都係wor....
but i think at home sleep better~~
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:41 PM 發表

讲到小人真係激气!!
我做工这边有很多神经病然后精神失调的人....
小人同sort人無處不在....

唔好甘激氣.... 萬事做得好做得岩就得喇....

你越理距地距地就越得逞.... 正pk...
原帖由 kingworld 於 2008-2-5 01:42 PM 發表
早晨
K哥早晨....
原帖由 bbyyhh 於 2008-2-5 01:43 PM 發表
我都係wor....
but i think at home sleep better~~
我都系甘霖... 到时如果可以逃离D鼠朋狗友就上黎同你吹水喇...

一起玩手指...
厂妹, 你响度阿:onion14:
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 howgeemun 於 2008-2-5 01:46 PM 發表

K哥早晨....
做乜你见到他酱怕??
你同他和照哦~~