返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 01:11 AM 發表

可能香港有太多商場啦, 都好少有d咁既事發生, 通常係一d大場或者非常受歡迎既場先會有
這種情況發生, 有朋友試過, 佢既同行叫批發商唔好賣貨比我朋友
好彩我朋友多朋友, 大家一齊唔入貨, 個批發商先唔咁亂來, 那個 ...
系咯...D人...其实拒地5系人来喀...系D猪啊...因为拒地5食拒地D同类喀..哈哈...
猪5明依家系无独市喀啦! 仲一尾念主尼度系拒地既地方..都独立左50年啦..仲5化喀...

哈哈...5讲啦...太敏感啊..D话题..哈哈...
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 01:15 AM 發表

莫非兩位~~日久生情
生情都只会对你生情j
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 01:16 AM 發表

男人饮左嘛好补
女人都飲得喎, 不過~~好彩真係唔記得味道, 唔好彩係, 個貓頭而家都重記得~~天呀
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:17 AM 發表

喵喵~~~~
好挂住你啊!!!!:019:
欢迎你
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 01:20 AM 發表

系咯...D人...其实拒地5系人来喀...系D猪啊...因为拒地5食拒地D同类喀..哈哈...
猪5明依家系无独市喀啦! 仲一尾念主尼度系拒地既地方..都独立左50年啦..仲5化喀...

哈哈...5讲啦...太敏感啊..D话题..哈哈... ...
一講到呢d~~就真係唔使講啦~~祝你好運
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 01:21 AM 發表

女人都飲得喎, 不過~~好彩真係唔記得味道, 唔好彩係, 個貓頭而家都重記得~~天呀
你去试下可能你会钟意呢
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 01:13 AM 發表

:024: 我系埋踩亲你条尾
下下顶到甘行
边个叫你返罗马?? 罗马够无踩亲你条尾啦...
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:17 AM 發表

喵喵~~~~
好挂住你啊!!!!:019:
賴兄~~好耐冇見啦~~
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 01:20 AM 發表

生情都只会对你生情j
:024: 快d醒啦
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 01:23 AM 發表

一講到呢d~~就真係唔使講啦~~祝你好運
都系你明解我...多谢你啊...听我发下D老媭!!!
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 01:24 AM 發表

你去试下可能你会钟意呢
唔啦~~我而家想起個貓頭都想嘔~~救命呀
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 01:25 AM 發表

賴兄~~好耐冇見啦~~
呢排D线靓番咪就黎仙番两句囖
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 01:24 AM 發表

边个叫你返罗马?? 罗马够无踩亲你条尾啦...
你试过拿罗马输到落裤未
如果有睇你仲反晤反罗马
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 01:21 AM 發表

欢迎你
多谢你既欢迎~~~~
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 01:26 AM 發表

:024: 快d醒啦
5洗理拒啊...拒成日都系甘去单恋人喀啦...
仲吓走晒D女添!依家无么女仔来吹水...都系拒喀错..