返回列表 回復 發帖
~~~
:sleeps:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
watsup
:onion05: 报到
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
:onion14: 番来喝茶先
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-18 11:48 PM 發表
~~~
:sleeps:
妹妹,你还未给我电话~~:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-19 01:16 AM 發表

妹妹,你还未给我电话~~:019:
我有啊,你要吾要
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-1-19 01:18 AM 發表

我有啊,你要吾要
点解你有我妹妹电话~~:onion03:
~~任逍遥~~
我也要:onion03:
原帖由 红精灵 於 2008-1-19 01:27 AM 發表
我也要:onion03:
你是人是鬼啊!!!!不给你~~:024:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-19 01:26 AM 發表

点解你有我妹妹电话~~:onion03:
yalo~i wanna know too~
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-19 12:10 PM 發表

yalo~i wanna know too~
又系你讲要去吃kfc的。。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-19 12:20 PM 發表

又系你讲要去吃kfc的。。。:019:
我是讲我想知做么kingword会有我电话?
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-19 12:29 PM 發表

我是讲我想知做么kingword会有我电话?
我知。。。咁你又几时给你的电话号码鸡精啊。。。

是就快喇。。他。。。他。。没咩时间了。。。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
返黎啦~~
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-19 12:34 PM 發表

我知。。。咁你又几时给你的电话号码鸡精啊。。。

是就快喇。。他。。。他。。没咩时间了。。。。:019:
乜阿哥他。。。酱快就。。。。