返回列表 回復 發帖
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 01:42 AM 發表

我系话几年前既时候
几年前都ok喀...年年D成绩都OK喀..拿左冠军添...你识5识喀...
:sleeps: 我都要睡啦~~今晚飲佐d酒, 依加好想睡覺, 明晚再見啦
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 02:01 AM 發表
:sleeps: 我都要睡啦~~今晚飲佐d酒, 依加好想睡覺, 明晚再見啦
喵喵今日咁HAPPY啊??饮酒哦~~~~
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 02:01 AM 發表
早抖啦...
原帖由 wwinglin 於 2008-4-7 11:12 PM 發表

靚媽是不是甲狀腺有事??
系啊!!
大花猫你好犀利啊!!!
原帖由 smsl 於 2008-4-8 01:47 AM 發表

www.tvbnow.com完全进步到啊。。。
新的ok了,可是有时会403error哦。。
我呢边就系---404cannot find server.....................
:014: 貓貓....
好耐無上黎了.... @@
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 02:05 AM 發表

喵喵今日咁HAPPY啊??饮酒哦~~~~
因為食醉雞, 花雕酒好香, 飲佐三湯匙的效果
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 01:57 AM 發表

几年前都ok喀...年年D成绩都OK喀..拿左冠军添...你识5识喀...
它上1次拿冠军好似差晤多成10年咯
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:47 AM 發表

咁你都好快挤身千万行列啊!!!
响边度发财啊???
晤话你知
甘你又边度发财呀
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 11:19 PM 發表

因為食醉雞, 花雕酒好香, 飲佐三湯匙的效果
喵喵
原帖由 vwwo 於 2008-4-8 04:32 PM 發表

系啊!!
大花猫你好犀利啊!!!
印象中好似你有講
我18歲時都患上此病, 個個醫生都當係甲抗咁驗血, 結果一切正常
但我就越來越辛苦, 一直去到20歲才遇到良醫, 佢一看我的結果,就知係甲低, 結果一驗真係甲低
果二年我幾乎二三日就會暈, 經常行行下街都想休克, 看到的東西全是灰黑色, 好鬼得人驚
食佐3年藥先斷尾, 所以
一定要醫, 唔可以看輕這病, 可大可小
自己都要放輕鬆些, 心情就會好d, 病情才會受控,
祝你早日康復
原帖由 howgeemun 於 2008-4-8 08:10 PM 發表
:014: 貓貓....
好耐無上黎了.... @@
你又去佐邊樹呀, 好卦住你呢
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 11:27 PM 發表

它上1次拿冠军好似差晤多成10年咯
10年前既事你重記得~~厲害厲害
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 11:30 PM 發表

喵喵   
又多一千萬~~~重唔過d來喎