返回列表 回復 發帖

回復 #2414 wwinglin 的帖子

一定,一定,我唔会令你失望既,哈哈!:014:

回復 #2415 walala 的帖子

呵呵,要闪了。。。:sleeps: :sleeps:
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-9 01:17 AM 發表
一定,一定,我唔会令你失望既,哈哈!:014:
有時間就吹下水啦, 千萬唔好比壓力自己呀, 係度輕鬆下好啦:onion14:
hello
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 11:30 PM 發表

印象中好似你有講
我18歲時都患上此病, 個個醫生都當係甲抗咁驗血, 結果一切正常
但我就越來越辛苦, 一直去到20歲才遇到良醫, 佢一看我的結果,就知係甲低, 結果一驗真係甲低
果二年我幾乎二三日就會暈, 經常行行下 ...
我D指数一排高、一排低~~~~~:019:
呢个病都跟左我5年有多无少啦。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-4-9 01:44 PM 發表

我D指数一排高、一排低~~~~~:019:
呢个病都跟左我5年有多无少啦。。。。。。。。。。
咁要keep住睇醫生食藥, 會快d好, 和多些休息:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2008-4-9 10:35 PM 發表

咁要keep住睇醫生食藥, 會快d好, 和多些休息:onion14:
个个月都有去睇架!!
前前后后都换左3个医生啦,而家呢个系第4个!
喵~好挂住你呀~~~ 之前入唔到黎呀~!!:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-4-10 12:06 AM 發表
喵~好挂住你呀~~~ 之前入唔到黎呀~!!:019:
是不是快很多。。。

我黎啦。。喵喵:onion05:
原帖由 walala 於 2008-4-10 12:08 AM 發表

是不是快很多。。。
还是慢........那边快一点:onion14:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-4-10 12:12 AM 發表

还是慢........那边快一点:onion14:
这里太多东西了。。。那里还新:onion14:

回復 #2426 toyo88 的帖子

时快时慢。。:019:

回復 #2428 ckhooi74 的帖子

咦~~你上到了啵:onion18:
入谷温人
喵喵我黎踩场:onion05:
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止