返回列表 回復 發帖
原帖由 任盈盈 於 2008-1-19 23:45 發表

我有看到你啊。。。~~

难道眼花?
有可能。哈哈
原帖由 posman 於 2008-1-19 11:47 PM 發表

甘你ADD我咯~~我日日陪你吹~~:014:
sorry no skype..
msn also sometime line not good..
only can chat when i go to starbuck..

what is your msn??
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 shannon0730 於 2008-1-19 23:50 發表

原来如此.
也给你看看#72
你地讲么?
原帖由 shannon0730 於 2008-1-19 11:50 PM 發表

原来如此.
也给你看看#72
不好quote我啦。。~~@@

等下人地以为我们小气咔~~@@
原帖由 kentt15 於 2008-1-19 11:50 PM 發表

有可能。哈哈
后生靓女那会有眼花??
我这种老婆婆才眼花吧..
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!

点解有我名阿??
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 任盈盈 於 2008-1-19 11:52 PM 發表

不好quote我啦。。~~@@

等下人地以为我们小气咔~~@@
haha~~人家当正你是咯~~
~~任逍遥~~
死鬼posman, 好似咸湿佬
http://angkukuworld.blogspot.com/
先瞭者贱;
打死无怨。
原帖由 shannon0730 於 2008-1-19 23:53 發表

后生靓女那会有眼花??
我这种老婆婆才眼花吧..
你边会老啊?成熟only.哈哈。

是咯。你讲给我rule.在边?
原帖由 posman 於 2008-1-19 11:53 PM 發表

haha~~人家当正你是咯~~
那时味靠你站出来撑腰咯..

原帖由 angkukubb 於 2008-1-19 11:54 PM 發表
死鬼posman, 好似咸湿佬
点解你又在D靓女面前中伤我咯
~~任逍遥~~
原帖由 任盈盈 於 2008-1-19 23:55 發表
先瞭者贱;
打死无怨。
别惹女人。
原帖由 posman 於 2008-1-19 11:56 PM 發表

点解你又在D靓女面前中伤我咯
你是咸色佬!
原帖由 kentt15 於 2008-1-19 11:55 PM 發表

你边会老啊?成熟only.哈哈。

是咯。你讲给我rule.在边?
心情还未完全好转..
脑筋打结..
最迟明天给你..