返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-12-18 08:34 PM 發表
假兄返咗嚟喇
边度?边度?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 2008-12-18 08:42 PM 發表

活动區
活动區?边度黎架?

感謝各位兄弟姊妹關心,我返來啦!

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区

回應 假書僮 第 25183 篇文章

你终于返黎啦
原帖由 Darkn3t 於 2008-12-18 15:38 發表

在这里打扰一下。。把前几天的帖子拿出来讲
我不认为这个是个好消息。。就算解禁。。他们应该不会在这个论坛里活跃了。。
这件事件里。。虽然我不是很清楚来龙去脉。。不过至少让我觉得我几个月前决定潜水的选择是 ...
放心,Darkn3t 妹 ,我和健兄不會離棄兄弟姊妹的!
原帖由 cammy8080 於 2008-12-18 08:48 PM 發表

活动區都唔知响边??你玩我呀
我仲喺新人点会知啵
原帖由 cammy8080 於 2008-12-18 20:34 發表
假兄返咗嚟喇
夫人呀!我都好miss you,快啲錫番我呀!
原帖由 cammy8080 於 2008-12-18 08:51 PM 發表

假兄.........528297
返黎就好啦,兄弟帮以后就要
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 2008-12-18 08:52 PM 發表

你賭波攞貼士果度呀
俾你发现佐添

回應 cammy8080 第 25193 篇文章

我又要~
原帖由 Darkn3t 於 2008-12-18 03:38 PM 發表

在这里打扰一下。。把前几天的帖子拿出来讲
我不认为这个是个好消息。。就算解禁。。他们应该不会在这个论坛里活跃了。。
这件事件里。。虽然我不是很清楚来龙去脉。。不过至少让我觉得我几个月前决定潜水的选择是 ...
DARK妹。。你潜水潜到皮肤也要烂了。。还不要浮出水面呀。。

HEE HEE 放心。。我们兄弟帮的两大大佬 。。绝对不是那么简单就说放弃的人。。

我相信他们的E+I=Q
欢乐的时光过得特别快。。。又是时间闪人。。

cam cam 旅途愉快。。兄弟帮的会员们。。祝你们有个幸福快乐的圣诞节。。HO HO HO
原帖由 cammy8080 於 2008-12-18 09:02 PM 發表

要咩??528305
咁样对我
原帖由 canz85 於 2008-12-18 09:06 PM 發表
欢乐的时光过得特别快。。。又是时间闪人。。

cam cam 旅途愉快。。兄弟帮的会员们。。祝你们有个幸福快乐的圣诞节。。HO HO HO
咁快就闪~
原帖由 cammy8080 於 2008-12-18 21:11 發表

我只係覺佢哋有I無E喎
踩你愛人