返回列表 回復 發帖
i m back!
http://angkukuworld.blogspot.com/
有人吗??
盈盈去左边啊~~~
~~任逍遥~~
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

:onion14: green tea

回復 #2570 shannon0730 的帖子

哇~换了新装哦~要赞下的~~不错哦

有活动哦~~明天去支持你~呵呵
原帖由 mk841 於 2008-1-21 10:52 PM 發表
哇~换了新装哦~要赞下的~~不错哦

有活动哦~~明天去支持你~呵呵
谢谢哦...
希望你能大力支持,找多些朋友来...
奖金大大舊....一千万.....
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!

原帖由 shannon0730 於 2008-1-21 10:57 PM 發表

谢谢哦...
希望你能大力支持,找多些朋友来...
奖金大大舊....一千万.....
你D游戏好难玩啊~~~:onion03:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-21 10:58 PM 發表

你D游戏好难玩啊~~~:onion03:
系囖。。唔通系我地废柴D人唔掂。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-21 11:08 PM 發表

系囖。。唔通系我地废柴D人唔掂。。。。
阿大,我地看你表现~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-21 11:14 PM 發表

阿大,我地看你表现~~
又系我。。你地班死产去边啊。。:024:

回復 #2575 wk.hoo 的帖子

哎哟~需要甘咩~我当你地偶像甘嘎沃

不然我会没目标伽。。。。
你们也可以只参加看图搞笑嘛....
之前有搞过但因为管理问题腰斬了...
会慢慢改进...

原帖由 mk841 於 2008-1-21 11:30 PM 發表
哎哟~需要甘咩~我当你地偶像甘嘎沃

不然我会没目标伽。。。。
你都在度讲。。。你地又想玩野喇。。:024:
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-21 11:35 PM 發表

你都在度讲。。。你地又想玩野喇。。:024:
今日留意你一直用它--〉:024:

因么事甘躁??