返回列表 回復 發帖
你好啊。。。。
大家好~~~好久沒路過了^^
~~支持富贵之家,豪气之族~~
好像posman走了,这里就静悄悄...
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 shannon0730 於 2008-1-26 08:16 PM 發表
也對~~~你想念他嗎?@@?
~~支持富贵之家,豪气之族~~
原帖由 shannon0730 於 2008-1-26 08:16 PM 發表
噢。。人在度就讲他衰。。人唔在就挂著他。。。女人真搞野啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #2826 wk.hoo 的帖子

你是不是都想走啊
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-26 09:39 PM 發表
你是不是都想走啊
如果`。。你想赶我走。。咁。。我就走咯。。

回復 #2828 wk.hoo 的帖子

我有点会赶你走j,係你自己话走左人地先会挂住你
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-26 09:51 PM 發表
我有点会赶你走j,係你自己话走左人地先会挂住你
ur new look so pretty:onion10:
http://angkukuworld.blogspot.com/

回復 #2830 angkukubb 的帖子

thank u
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-27 11:08 AM 發表
thank u
哗。。你有没咁假啊。。扮晒野。。哈。。哈。。

回復 #2832 wk.hoo 的帖子

你同我收声啊:024:
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-27 02:07 PM 發表
你同我收声啊:024:
哈。。哈。。咁才是你自己嘛。。我钟意你的真性情啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-27 10:22 PM 發表

哈。。哈。。咁才是你自己嘛。。我钟意你的真性情啊。。
其实我是很斯文的
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-27 10:54 PM 發表

其实我是很斯文的
PRETTY GIRL............KING 哥虾你呀.....???