返回列表 回復 發帖
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-28 10:44 PM 發表
一个人收很可怜下
哈。。哈。。边个叫你地平时唔整理。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #2852 wk.hoo 的帖子

我平时有收的勒,我酱勤劳 ....哈哈
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-28 11:03 PM 發表
我平时有收的勒,我酱勤劳 ....哈哈
哈。。哈。。系啊。。信你啦。。。。:014:
呵呵

回復 #2852 wk.hoo 的帖子

是啦~~甘都有拾的,只是次数少了些而已嘛:019:
原帖由 mk841 於 2008-1-28 11:11 PM 發表
哈。。哈。。你讲有就有囖。。。
原帖由 mk841 於 2008-1-28 11:11 PM 發表
你懒惰!!!

回復 #2855 kentt15 的帖子

~~~~~
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-28 11:13 PM 發表

你懒惰!!!
如果,你平时D野没乱乱放就没问题了。。

回復 #2853 bbyyhh 的帖子

靓女你换了相片.....同你讲笑.....麽你这样认真.....DONT ANGRY.....be HAPPY...!!!LET'S HAVE A :onion14:
大家好。。。
原帖由 lklew818 於 2008-1-28 11:15 PM 發表
靓女你换了相片.....同你讲笑.....麽你这样认真.....DONT ANGRY.....be HAPPY...!!!LET'S HAVE A :onion14:
哈哈.这相是我testing的...结果懒惰弄回...我没有生气啦~~

回復 #2855 kentt15 的帖子

Kentt哥 你好........!!!

回復 #2858 bbyyhh 的帖子

晤好甘直接赞我哦~~:014:
已经改得7788啦

回復 #2862 任盈盈 的帖子

你好........!!!