返回列表 回復 發帖
原帖由 任盈盈 於 2008-1-28 11:19 PM 發表
大家好。。。
~~~~
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
盈盈 &kentt兄好啊
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-28 11:25 PM 發表

~~~~
靓女你幅相很抽像..........W R U TESTING.........ALIEN

回復 #2869 lklew818 的帖子

i like d pic~so nice...haha
i gtg liao~bye~~
me also wana   liao~~  
兄弟姐妹们, 我apply 紧vip希望大家支持!
http://angkukuworld.blogspot.com/
盈盈,你在边度啊???:onion03:

我好挂着你啊~:014:
~~任逍遥~~

回復 #2874 posman 的帖子

啊哥,你番黎啦
原帖由 posman 於 2008-1-29 04:01 PM 發表
盈盈,你在边度啊???:onion03:

我好挂着你啊~:014:
你个死衰鸡。。一番来就找盈盈。。都无返山庄。。:024:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-29 04:02 PM 發表
啊哥,你番黎啦
我还未返得啊~~我就来变冰柜鸡咯~~   

冷死我啦~
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-29 04:07 PM 發表

你个死衰鸡。。一番来就找盈盈。。都无返山庄。。:024:
交流厅是我外家`~
~~任逍遥~~
原帖由 angkukubb 於 2008-1-29 12:38 PM 發表
兄弟姐妹们, 我apply 紧vip希望大家支持!
支持你???有没着数先~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-1-29 04:15 PM 發表

交流厅是我外家`~
点啊。。死的未啊。。几时澜番来。。。:024:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-29 04:16 PM 發表

点啊。。死的未啊。。几时澜番来。。。:024:
半条命~~  好辛苦~~
~~任逍遥~~