返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-2-15 12:13 AM 發表

知道就好喇....  

乖乖地... 唔好再亂up野喇....
讲事实都有罪
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-2-14 11:54 PM 發表

怕老婆会发达嘛
希望以后你老婆真系可以惡過你...之后你都可以"發達"喇...
原帖由 howgeemun 於 2008-2-15 12:18 AM 發表

希望以后你老婆真系可以惡過你...之后你都可以"發達"喇...
宜家你麽恶过我咯
原帖由 kingworld 於 2008-2-15 12:15 AM 發表

讲事实都有罪
你亂甘講... 你講果D就唔系事實... 我講果D先系事實....

乖乖地...聽話喇...
原帖由 kingworld 於 15/2/2008 12:15 AM 發表

讲事实都有罪
完全吾系事实,我可以证明
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 howgeemun 於 2008-2-15 12:21 AM 發表

你亂甘講... 你講果D就唔系事實... 我講果D先系事實....

乖乖地...聽話喇...
要我听话仲晤锡锡
原帖由 kingworld 於 2008-2-15 12:20 AM 發表

宜家你麽恶过我咯
我邊有.....

做咩臉紅紅吖? :024: 又發"hao"吖??
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-15 12:22 AM 發表

完全吾系事实,我可以证明
你点证明
原帖由 howgeemun 於 2008-2-15 12:25 AM 發表

我邊有.....

做咩臉紅紅吖? :024: 又發"hao"吖??
我对住你先会面红
哇哈~~这里变成小李飞刀传人的地头了~~处处都见到刀仔
危险......都是闪人先:onion05:
去:sleeps: 咯~~881

ps:只要夜夜想吃,我就煮给你吃~~no problem:onion31:
原帖由 mk841 於 2008-2-15 12:28 AM 發表

ps:只要夜夜想吃,我就煮给你吃~~no problem:onion31: ...
晚安""
原帖由 mk841 於 2008-2-15 12:28 AM 發表

ps:只要夜夜想吃,我就煮给你吃~~no problem:onion31: ...
再见

。。喂。。你系唔系啊。。咁快就去睡。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 kingworld 於 15/2/2008 12:26 AM 發表

你点证明
因为汶汶系双性的
原帖由 kingworld 於 15/2/2008 12:27 AM 發表

我对住你先会面红
king哥,其实你几岁