返回列表 回復 發帖
瞄瞄。。啊3.。。
就快到3千帖:014:
✔ ✘吊詭..
:014: :014: 我来了。。。:onion05: :onion05:

原帖由 wwinglin 於 2008-5-17 12:15 AM 發表

大馬會點樣對待客戶, 如果是客服作出不實條約, 呃客戶upgrade, 又話唔加價維持舊價
點知張單來了, 要加多幾十元
你果边仲话有录音听,我地呢边系‘投诉无门’啊~~~~
原帖由 vwwo 於 2008-5-17 07:39 AM 發表

你果边仲话有录音听,我地呢边系‘投诉无门’啊~~~~
d新配套就每次落价,而我仲系用紧88蚊(月)...................
入谷温人
原本約好今日聽錄音, 結果又話未準備好, 要約明日
早就預左佢攪鬼, 就睇下佢攪乜先
原帖由 toyo88 於 2008-5-17 10:23 PM 發表

d新配套就每次落价,而我仲系用紧88蚊(月)...................
我都有谂过想转公司哦!
原帖由 toyo88 於 2008-5-17 10:23 PM 發表

不过你的线好。。。。。

原帖由 walala 於 2008-5-18 01:34 AM 發表

不过你的线好。。。。。
吓。。我用紧rm77一个月的喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-18 11:58 AM 發表

吓。。我用紧rm77一个月的喎。。。
依家好像rm60几咋...仲包埋电话线租金....
入谷温人
原帖由 wwinglin 於 16/5/2008 11:10 PM 發表
邊個會蝦我呀:onion03:
:onion31: 喵喵系唔系有人虾你
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 toyo88 於 2008-5-18 12:34 PM 發表

唉。。真系给他地玩死啊。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-18 12:34 PM 發表

那要去换了。。。

原帖由 walala 於 2008-5-18 08:30 PM 發表

那要去换了。。。
唉。。咪一样要给钱。。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-19 03:07 AM 發表

唉。。咪一样要给钱。。。:019:
还剩回10多噢。。。。