返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2008-6-23 12:56 AM 發表

我是比較樂觀, 總是覺得沒有什麼問題是解決不了的
只是用什麼心情對待,
不過, 有一點我是非常讚同既,
就是, 家人既支持及諒解, 每次遇到問題
只要聽到家人說, 沒問題既, 我支持你啦, 得啦, 沒問題既, 咁小事
我就 ...
猫猫。。挂你哦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-23 12:58 AM 發表

猫猫。。挂你哦。。
所以呢~~幾累都好, 一定要來這裡,
看到你, 看到大家的問候, 已經好開心
wk.hoo我都掛住你架
原帖由 wwinglin 於 23/6/2008 12:56 AM 發表

我是比較樂觀, 總是覺得沒有什麼問題是解決不了的
只是用什麼心情對待,
不過, 有一點我是非常讚同既,
就是, 家人既支持及諒解, 每次遇到問題
只要聽到家人說, 沒問題既, 我支持你啦, 得啦, 沒問題既, 咁小事
我就 ...
仲有我锡你,支持你
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 wk.hoo 於 23/6/2008 12:57 AM 發表

唉。。当你遇过某些事的时候。。你就要改变你的悲观的性格啦。。
尼几年我经历太多野
原帖由 wwinglin 於 2008-6-23 01:06 AM 發表

所以呢~~幾累都好, 一定要來這裡,
看到你, 看到大家的問候, 已經好開心
wk.hoo我都掛住你架
唉。。我都是咁讲咯。。我这两日没上来。。他地就以为我咩事。。。

个种关心。。真系让我。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 01:08 AM 發表

仲有我锡你,支持你
馨馨~~見到你既帖~~所以, 我一直都覺得自己好開心好幸福
:onion05:路過o架!
又有人談情說爰?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 01:08 AM 發表

尼几年我经历太多野
哦。。这D野唔可以比较架。。自己解决到就证明到自己就可以了。。

尼几年我经历太多野
什麼事都好, 找個可信任既人, 同他分享, 千萬不要放在心上
說出來, 心情都會好好多
原帖由 wwinglin 於 2008-6-23 12:35 AM 發表
香港人是不是壓力太大
今天回店裡, 還沒有走到自家的店門, 已經有好幾家的店主走來跟我說, 我對面舖的女孩發神經,
對面舖的女孩是做駁髮的, 生意不錯, 可惜成日疑神疑鬼, 整日說比人監視
今天出事了, 一回來就四處跟 ...
希望個女仔早日康復...

生活最基本的原始點都係為了生存, 只要珍惜好自己的每一刻..
唔到最後唔放棄, 相信希望在人間, 快樂過每一日就好...

要休息了, 好耐冇同你傾計.. 心裡好掛著你, 揾日再同你敘舊... 晚安
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-23 01:10 AM 發表

唉。。我都是咁讲咯。。我这两日没上来。。他地就以为我咩事。。。

个种关心。。真系让我。。。
咁你係咪好開心呢, 快d多謝佢地對你既關心啦
原帖由 wwinglin 於 2008-6-23 01:14 AM 發表

什麼事都好, 找個可信任既人, 同他分享, 千萬不要放在心上
''也对,闷在心里会发狂的~
原帖由 wwinglin 於 23/6/2008 01:11 AM 發表

馨馨~~見到你既帖~~所以, 我一直都覺得自己好開心好幸福
其实自从我第一次学人玩forum,就系尼度,真系识左好多朋友,让我对朋友都有返少少信心,好开心识度你地
原帖由 wk.hoo 於 23/6/2008 01:12 AM 發表

哦。。这D野唔可以比较架。。自己解决到就证明到自己就可以了。。
嗯,我明白人要向前看既道理
原帖由 wwinglin 於 23/6/2008 01:14 AM 發表

喵喵你地令我熬感动