返回列表 回復 發帖
:024: :024: nobody
LiFe iS fuLL Of pAIn
little dog
大帅哥。。。。
errrrrrrrrrrr
LiFe iS fuLL Of pAIn
多谢楼主的分享

回復 #3575 kylim1809 的帖子

你在干嘛
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-1 12:37 AM 發表
你在干嘛
你又做咩拿把刀仔出来啊!!!:024:
~~任逍遥~~
我無眼花呀,有人呀!!@@
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 posman 於 2008-5-1 02:18 AM 發表

你又做咩拿把刀仔出来啊!!!:024:
啊哥做么骂我:024:
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-1 01:57 PM 發表
我無眼花呀,有人呀!!@@
有人啊...不过时间不刚
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-1 03:14 PM 發表

有人啊...不过时间不刚
ha  時間真係唔岩><    妳係邊?

回復 #3581 lyw1114hk 的帖子

我在malaysia-kl..你hong kong??
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-2 02:22 PM 發表
我在malaysia-kl..你hong kong??
係呀  我香江,   有冇時差ge?

回復 #3583 lyw1114hk 的帖子

我都吾知ar...应该系差一两个钟呱...
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-3 02:54 PM 發表
我都吾知ar...应该系差一两个钟呱...
haha  我諗一定有la   妳睇,我回妳時,妳又唔係度la    要調教下先得@@

回復 #3585 lyw1114hk 的帖子

我又来啦...你响吾响树