返回列表 回復 發帖
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-3 11:34 PM 發表
我又来啦...你响吾响树
i am here  我响度
妳的思想如何,你的日子必定如何

回復 #3587 lyw1114hk 的帖子

我都响度:onion14:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-4 03:13 PM 發表
我都响度:onion14:
haha     妳係做咩?
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-4 06:10 PM 發表

haha     妳係做咩?
你系问我做咩工?我做秘书的
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-4 06:19 PM 發表

你系问我做咩工?我做秘书的
@@ 哇  秘書小姐
秘書小姐  去左邊

回復 #3592 lyw1114hk 的帖子

我响度,不过就去睡了...刚才走到太累了:onion03:
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-4 11:04 PM 發表
我响度,不过就去睡了...刚才走到太累了:onion03:
bb小姐  做咩走到太累,妳去邊黎  祝妳好夢

回復 #3594 lyw1114hk 的帖子

去走走咯...............咔咔咔咔
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-5 03:26 PM 發表
去走走咯...............咔咔咔咔
bb小姐..... 去走去,唔預埋我:onion03:      ....
yy 小姐 放工未?
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-5 07:35 PM 發表

bb小姐..... 去走去,唔預埋我:onion03:      ....
你甘远,点预埋你wor
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-5 10:05 PM 發表

你甘远,点预埋你wor
咁又係,唔遠係咪會預埋我ge
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-5 10:29 PM 發表

咁又係,唔遠係咪會預埋我ge
应该会ga
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-5 10:34 PM 發表

应该会ga
真係ge@@ 冧晒   
可以同靚女小姐去街