返回列表 回復 發帖
同bb小姐  say 個早晨先:onion05:
妳的思想如何,你的日子必定如何
同yy小姐say個 晚安
我黎踩场!!!。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:
踩親我   大姐:onion10:
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-6 09:55 PM 發表
踩親我   大姐:onion10:
系??乜你甘唔小心俾我踩到啊??
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 10:04 PM 發表

系??乜你甘唔小心俾我踩到啊??
係呀@@ 靚姐 我受左傷 ,請妳幫我包紮 ....靚姐,武功了得,小弟嚴重內傷 ......h.....e........l..........p..
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-5 11:01 PM 發表

真係ge@@ 冧晒   
可以同靚女小姐去街
我都吾系靓女....:019:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-6 10:13 PM 發表

係呀@@ 靚姐 我受左傷 ,請妳幫我包紮 ....靚姐,武功了得,小弟嚴重內傷 ......h.....e........l..........p..
我甘犀利?????
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-6 10:28 PM 發表

我都吾系靓女....:019:
下@@ 妳唔係靚女!! ----------------------------------------------> --------------------------->  我都唔介意,有人願意陪我行街---------------->
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 10:29 PM 發表

我甘犀利?????
唔係  犀利 咁簡單.......係好鬼犀利 ...

回復 #3610 lyw1114hk 的帖子

我都好想去香港走走:019:
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-6 10:45 PM 發表

唔係  犀利 咁簡單.......係好鬼犀利 ...
你太过奖啦!!
原帖由 bbyyhh 於 2008-5-6 11:04 PM 發表
我都好想去香港走走:019:
  希望有機會同bb小姐行下街,到時yy小姐唔好厭棄我呢個小弟弟
原帖由 vwwo 於 2008-5-6 11:16 PM 發表

你太过奖啦!!
大姐,我講事實   大姐係做咩ge?
原帖由 lyw1114hk 於 2008-5-6 11:23 PM 發表

希望有機會同bb小姐行下街,到時yy小姐唔好厭棄我呢個小弟弟
我想问你好久..yy系咩梨?
小弟弟?你几岁哦