返回列表 回復 發帖

回復 #3797 vwwo 的帖子

我系"地底草"! 哈哈!
原帖由 cck_my 於 2008-5-9 11:43 PM 發表
我系"地底草"! 哈哈!
你想做草,我惊拒嫌你“鞋sap sap”,吞唔落啧!

回復 #3799 vwwo 的帖子

都係食竹叶好D, 地底草比拒踩落黎都残晒!
原帖由 cck_my 於 2008-5-9 11:52 PM 發表
都係食竹叶好D, 地底草比拒踩落黎都残晒!
甘都仲有少少用既,就系俾拒荐住黎训觉!:sleeps:

回復 #3801 vwwo 的帖子

又係喎, 瞓得咁爽! :sleeps:   食饱就瞓 , 瞓够又食 !
原帖由 cck_my 於 2008/5/9 04:19 PM 發表
又係喎, 瞓得咁爽! :sleeps:   食饱就瞓 , 瞓够又食 !
十大桀青都四十歲囉‘‘我四十有排都未到大佬 :onion31: :onion31: 講到国宝:024: 到安安到未到我:024: .国宝叫安安加加:onion31: 你講訓飽食食飽訓.. .大哥你睇安安姐D貼就知国宝5系我. ..系她自己.常常小睡片刻 .哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
原帖由 cammy8080 於 2008/5/9 07:49 PM 發表
我小睡係下午呀!下午唔係小睡唔通長瞓呀!!大佬我日日留响屋企好鬼悶,咁緊係上網啦!重有你識唔識o架!國宝係佳佳,唔 係叫加加呀!
哦......積食飽訓訓飽就食哪
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 vwwo 於 2008/5/9 12:08 PM 發表

当然!因为拒仲大过你!!:onion31:
你又知我大. 我邊到大呀

2008-5-10星期六~~足球貼士~

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 kakaka1668888 於 2008-5-10 04:27 AM 發表

你又知我大. 我邊到大呀
头大, 面大!
原帖由 cck_my 於 2008-5-10 14:11 發表

头大, 面大!
恭喜你成為作業系統專區見習版主,努力呀!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
浦下頭先

回復 #3809 cammy8080 的帖子

多谢!

回復 #3810 假書僮 的帖子

感激你, 假兄!
原帖由 cammy8080 於 2008/5/10 07:16 AM 發表
恭喜cck_my做到版主嘞~!
你偏心呀你...你.....你你你.........