返回列表 回復 發帖
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 05:23 PM 發表
无啦啦来左个甘有钱的收數佬 。。。。
你都唔差啵
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 05:23 PM 發表
无啦啦来左个甘有钱的收數佬 。。。。
:onion10: 都系親女你有錢D....
我好窮...:019: 老婆都養唔起....
不好扮耶。。哈哈。。。
最近tvbnow好像静左。。以前我在度吹水,好多人咔。。。
原帖由 ed_teck 於 2008-3-1 05:28 PM 發表

你都唔差啵
親愛的老野... 做咩玩刀仔啊??

我好嚇親我D親女啊...
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 05:33 PM 發表
最近tvbnow好像静左。。以前我在度吹水,好多人咔。。。
因為多左D變態佬出現... 嚇走曬我D小妹妹....

不過...E+仲有你....:014:
我最愛扣扣了
原帖由 收數佬 於 2008-3-1 05:33 PM 發表

親愛的老野... 做咩玩刀仔啊??

我好嚇親我D親女啊...
:019: 對唔著啊.. 老大..
小的不是.. 唔知係阿嫂
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 05:32 PM 發表
不好扮耶。。哈哈。。。
:onion14:我邊有扮野...

盈盈... :014: 呃鬼呃動物都唔會呃你喇.....
我最愛扣扣了
原帖由 收數佬 於 2008-3-1 05:34 PM 發表

因為多左D變態佬出現... 嚇走曬我D小妹妹....

不過...E+仲有你....:014:
你多d 上來睇水.. 治安自然會變好..
么啊。。。。 我几时变作阿嫂?

喂。。。看靓女啊。。。

http://www.tvbnow.com/thread-283591-1-1.html
你们有没心水啊?
原帖由 ed_teck 於 2008-3-1 05:36 PM 發表

:019: 對唔著啊.. 老大..
小的不是.. 唔知係阿嫂
:onion14:乖喇....   

親愛的老野...你有無欠我波數啊??
我最愛扣扣了
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 05:38 PM 發表
你们有没心水啊?
有啊.. post #5 好得..
到時我去支持下.. 哈哈...
原帖由 收數佬 於 2008-3-1 05:43 PM 發表

:onion14:乖喇....   

親愛的老野...你有無欠我波數啊??
已經還曬喇.. 邊敢欠你...
#5 么我来?喂喂。。。我没参赛的哦。。。。有没其他心水先?