返回列表 回復 發帖
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 06:00 PM 發表
我想开两个帖。。

一个是放相的,一个是用来投票的。

甘左有没犯规“?
在邊樹開post?
原帖由 ed_teck 於 2008-3-1 06:21 PM 發表

在邊樹開post?
各門各派活動區度开。

close左放相的post,就开投票post.

甘做有没问题?或者硬要combine在同一个post?
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 06:27 PM 發表

在各門各派活動區度开。

盈盈~~~你好!!!

原帖由 walala 於 2008-3-1 06:30 PM 發表

盈盈~~~你好!!!
你好啊,好耐没见。。。
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 06:31 PM 發表

你好啊,好耐没见。。。
:onion14: 是哦。。好久不见

不过我时常都在这里吹下水的。。。很少见到你

原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 06:27 PM 發表

在各門各派活動區度开。

我建議當活動截止後..
你再開投票帖.. 到時我幫你關閉放相果個帖.. 你覺得如何?
我上次受左少少刺激。。。潜左好耐水。。。呵呵。。。
:onion18:  食飽飽喇.....

洗碗先... :onion05:
我最愛扣扣了
原帖由 ed_teck 於 2008-3-1 06:39 PM 發表

我建議當活動截止後..
你再開投票帖.. 到時我幫你關閉放相果個帖.. 你覺得如何?
求其啦。。。不给人投诉就得咔啦。。。

我明你难做,不过这个如没意外,是我搞的最后一个活动。。。:014:

地人甘不友善。。。:019:

之后打算长期潜水的啦。。。
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 06:56 PM 發表

我明你难做,不过这个如没意外,是我搞的最后一个活动。。。:014:

之后打算长期潜水的啦。。。 ...
做咩要長氣潛水啊....

邊個對你唔友善?? 我幫你出氣....:024::024:
我最愛扣扣了
原帖由 收數佬 於 2008-3-1 07:04 PM 發表

做咩要長氣潛水啊....

邊個對你唔友善?? 我幫你出氣....:024::024:
算啦。。

此处不留人,自有留人处。。。
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 06:56 PM 發表

之后打算长期潜水的啦。。。 ...
下?
其實論壇又好, 其他地方都好, 都係咩人都有.
有野可以慢慢傾, 慢慢去solve.
不過就算唔active, 等閑都可以同三,两網友吹下水, 我地隨時歡迎你.
原帖由 任盈盈 於 2008-3-1 07:07 PM 發表

算啦。。

此处不留人,自有留人处。。。
:onion14:邊個話唔留你...

我黎留住你....唔好走喇...:014:
我最愛扣扣了
馨... 你仲未返黎吖..??

掛死我喇....

個愛人又去左玩...得返自己一個玩手指.... :019:
我最愛扣扣了
:onion05: ,,打扫下~