返回列表 回復 發帖

回復 #3953 kakaka1668888 的帖子

我够比人嫌烦啦!!!算吧啦,慢慢就会习惯啦!!!
原帖由 missing 於 2008/5/13 19:43 發表
我够比人嫌烦啦!!!算吧啦,慢慢就会习惯啦!!!
多謝你支持
原帖由 ghyc 於 2008/5/13 19:33 發表
我胃好辛苦:019:
无事呀嗎””飲D暖水..食D麥維他并

回復 #3962 cammy8080 的帖子

救命for what呀??系味有人虾你,话我知,帮你踩匾他!!!

回復 #3960 kakaka1668888 的帖子

多谢,但我唔系食得太多,thanks very much

回復 #3961 cammy8080 的帖子

我只系返工,老细不停叫我做这做那,完全无停过,toilet都唔得闲去,水都饮唔够3杯,反都一边食一边做,试过饭都无食过!!

回復 #3950 kakaka1668888 的帖子

都几忙下

回復 #3966 ghyc 的帖子

应该工作压力太大导致胃痛, 无工作时就尽量放松:onion18: , 做你喜欢做的事或出外走走散散心:onion05: , 对你有帮助!
原帖由 ghyc 於 2008-5-14 05:49 AM 發表
我只系返工,老细不停叫我做这做那,完全无停过,toilet都唔得闲去,水都饮唔够3杯,反都一边食一边做,试过饭都无食过!!
小心中胃风啊!!

回復 #3967 cck_my 的帖子

中可見到你
原帖由 cammy8080 於 2008/5/14 07:06 發表

無人虾我~!
个腦虾你現在快D嗎

回復 #3975 cammy8080 的帖子

OK 就好啦! 有事可以再揾我! 帮得就一定帮!
原帖由 cammy8080 於 2008-5-14 03:29 PM 發表

胃風可煲薑水加冰糖飲.
你呢招我试过,对我无效。。。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-5-14 05:01 PM 發表

咁妳依家有無事?
食西药快D!:onion14:
不过,都要改变自己个饮食习惯,甘正系根本医治。
原帖由 cck_my 於 2008/5/14 07:44 發表
OK 就好啦! 有事可以再揾我! 帮得就一定帮!
我电腧有數據冇左奌样拻複數據老友:019: :019: