返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-2 08:31 PM 發表

多谢,我明架,但是接受又是另一件事!
接受咩呀???唔讲住,过来叔叔抱下先
入谷温人
hi
欢迎新人加入吗?
原帖由 toyo88 於 2/3/2008 08:36 PM 發表

接受咩呀???唔讲住,过来叔叔抱下先
接受小人,唔好唔开心!点解你甘像king哥架!唔好乱锡啊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 Stephenlai1986 於 2/3/2008 08:40 PM 發表
hi
欢迎新人加入吗?
当然欢迎 ,等闲来坐坐请饮茶
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-2 08:41 PM 發表

接受小人,唔好唔开心!点解你甘像king哥架!唔好乱锡啊247785
小人罗来打ge wor~唔系罗来接受ga~
入谷温人
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-2 08:45 PM 發表

当然欢迎 ,等闲来坐坐247787请饮茶
你无请我饮茶ge???
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2/3/2008 08:46 PM 發表

小人罗来打ge wor~唔系罗来接受ga~
我都唔知要点!我多下放工啦,晚点见。
原帖由 toyo88 於 2/3/2008 08:47 PM 發表

你无请我饮茶ge???
请饮茶

回復 #3817 夜雨馨 的帖子

你今晚有上来无呀?????我等你wo~
入谷温人
我来左甘久都没得喝~:onion03:
~~任逍遥~~

回復 #3814 夜雨馨 的帖子

哈哈。。 多谢你的茶。。你们常常上网?
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-27 08:05 PM 發表
240407     夜 & 天     240407

大家好,小女子还是新人。240408
第一次在这开贴。
望大家支持支持。
多点上来聊聊天,坐坐吧!240410
嗨~~你们好我新来的。。
原来你是这里的是楼主。。。
我也是“新”来的。。我想喝咖啡可以吗
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 Darkn3t 於 2008-3-2 09:44 PM 發表
我也是“新”来的。。我想喝咖啡可以吗
:onion10: 不如我沖俾你喇
原帖由 ed_teck 於 2008-3-2 21:47 發表

:onion10: 不如我沖俾你喇
我不要阿爷加料的茶
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|