返回列表 回復 發帖
hello~ 大家食飽未啊~
不做!!!!!!!!!! :024: 我真沒用!!!!!

回復 #4013 ghyc 的帖子

不做?   天生我才必有用!
原帖由 ghyc 於 2008/5/14 16:11 發表
不做!!!!!!!!!! :024: 我真沒用!!!!!
妺妺找到第二份走把:onion31: 星期六电你

回復 #4014 cck_my 的帖子

佢老細好麻煩..最好一日做12...3个鐘又5好錯.老細錯又入你數. 真要唱呀Sam許....半斤8両 上天保佑你呀妺:onion14:
:onion05:  呢度都好熱鬧wow.....
原帖由 cammy8080 於 2008-5-15 02:50 AM 發表
我瞓醒嘞~!有冇人呀??????????????
靚女....甘早醒做咩吖 ?? 點解唔訓多D ??
原帖由 cammy8080 於 2008-5-15 02:54 AM 發表

我瞓咗好耐嘞~!
有幾耐吖??
你系邊度人吖? 點解E+甘既時間起身既 ??
原帖由 cammy8080 於 2008-5-15 03:02 AM 發表

我瞓咗7個鐘嘞~!

我依家係中午12點.

你又係邊度人呀?
7個鐘都算耐 ??

甘.... 我....我訓18個鐘...算唔算系大昏迷吖 ??

中午12點?? J系咩地區吖 ??

我系 大馬 人....
原帖由 cammy8080 於 2008-5-15 03:23 AM 發表

瞓7個鐘都夠,我2~3點會瞓晏覺,

我响三藩市.

呢個網都好多大馬人呀~!
三藩市 <---- 系點駕 ??
多鬼佬 ???
系吖...呢個forum都好多大馬人吖... 不過其他國家都好多吖....
nice to meet u....
多谢大家šT心!!
原帖由 cammy8080 於 2008/5/14 18:54 發表

我瞓咗好耐嘞~!
訓醒要食飽D.肥肥地多人愛.

回復 #4032 cammy8080 的帖子

ok 啦,你有心,只是心情不太好!!!
原帖由 cammy8080 於 2008/5/14 20:58 發表
我食飽嘞~!食雲吞麵~!
一早知嘞+食生面有才Tim ...好Q悶.5知幾事可以返公

回復 #4037 cammy8080 的帖子

yes some of that as i find out i am always a loser in every part, job , study, love, family, etc...:019: