返回列表 回復 發帖

回復 #4098 kakaka1668888 的帖子

我讲笑下J~ 希望你唔好介意啊!
原帖由 cck_my 於 2008/5/19 15:33 發表
我讲笑下J~ 希望你唔好介意啊!
大家一场老友.无鎖為..比D貼士我云$$$$$$$$$米算啰
原帖由 kakaka1668888 於 2008-5-19 16:34 發表

个个走去夜鬼谷.....吃爆谷......好多兄弟邦“““分陀
不明白。。太久没上来了。。有点outdate:onion03:
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|

回復 #4101 Darkn3t 的帖子

夜鬼谷算是一个新的吹水帖!

回復 #4104 cammy8080 的帖子

驚唔得咁多架啦, 呢架的天灾人祸都要黎就黎, 避无可避, 就算世界末日要到都无办法!  我地只可以珍惜每一刻每一秒同眼前人!

回復 #4106 cammy8080 的帖子

:019: 因为大地板块移动所以别无他法, 一定会地震!
原帖由 cammy8080 於 2008-5-20 06:54 PM 發表
但係我真係好鬼驚嘛~!呢度嘅地質學家都話30年內,有85%係會有8級以上嘅地震.
你响美国都话惊?
我响大马甘细既地方,简直就系唔洗走。。。。。。。。。

回復 #4108 vwwo 的帖子

我地走得去边? :onion03:
原帖由 cck_my 於 2008/5/20 16:30 發表
我地走得去边? :onion03:
泥云我
原帖由 kakaka1668888 於 2008-5-21 12:40 AM 發表

泥云我
係啊!
原帖由 cammy8080 於 2008/5/20 18:26 發表

好呀~!快D俾個地址嚟!
你啰把刀出嚟...我5比.....你想奌

回復 #4114 kakaka1668888 的帖子

大家好,又系我!!大佬找你呀!!
好唔开心呀!!:019: 我都唔知做错什么!!点解个天O甘钟意玩我!!!:onion03:
原帖由 ghyc 於 2008-5-21 04:49 AM 發表
好唔开心呀!!:019: 我都唔知做错什么!!点解个天O甘钟意玩我!!!:onion03:
咩事甘唔开心啊??

回復 #4118 cammy8080 的帖子

get reject from job:019: