返回列表 回復 發帖
原帖由 Stephenlai1986 於 7/3/2008 04:56 PM 發表
还病了?
要顾着身体才好。。。
多谢关心,我会架啦,忙完手头上既野,会去看医生
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 toyo88 於 7/3/2008 05:02 PM 發表

我呢????
,你玩刀子,你近来都常常来支持,都感动,但是娃娃有时会帮我打扫:014:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-7 05:17 PM 發表

,你玩刀子,你近来都常常来支持,都感动,但是娃娃有时会帮我打扫:014:
最多我都曰曰帮你打扫啦~~过来叔叔抱下先
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-7 05:00 PM 發表

昨晚跑去那里啊?!
昨晚跑去:onion10: 。。。。

原帖由 toyo88 於 2008-3-7 05:02 PM 發表

我呢????
。。。只会卖金鱼

原帖由 夜雨馨 於 2008-3-7 05:17 PM 發表

:014: 都是夜夜对我好。。。

原帖由 walala 於 2008-3-7 05:31 PM 發表

昨晚跑去:onion10: 。。。。
心淡啦~~跑去:onion10: 都不叫我.................:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-7 05:35 PM 發表

心淡啦~~跑去:onion10: 都不叫我.................:019:
不要这样啦,最多下次叫你。。。。

原帖由 walala 於 2008-3-7 05:38 PM 發表

不要这样啦,最多下次叫你。。。。
再不叫我,我就
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-7 05:47 PM 發表

再不叫我,我就
幸好我不是小人。。。要不然就被你

原帖由 夜雨馨 於 2008-3-7 03:19 PM 發表

251404但是你唔听话,那么夜不睡啊251405,爱人!
因為某人未訓...所以我都未訓....
我最愛扣扣了
够钟帮夜夜打扫下先...............................:onion05:
入谷温人
夜夜还没来的。。。:onion03: :onion03:

入来打扫下。。。。:onion05:
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
:onion18: 食飽飽...