返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 10/3/2008 05:17 PM 發表

你睇~咁多人关心你....:onion14:
我都觉得自己好幸福,多谢
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
:014:  馨... 你病了... 多點休息...唔準玩甘夜喇... :onion03:
我最愛扣扣了
  馨...
我...很可憐...
只吃老人麥片+普通麥片.... 不過很好吃...:014:
:onion18: 飽飽...
你也要定時吃東西...不然胃痛了..我和爺都會心疼...
原帖由 howgeemun 於 2008-3-10 07:58 PM 發表
  馨...
我...很可憐...
吃老人麦片??你减肥吗??
入谷温人
原帖由 howgeemun 於 2008-3-10 07:58 PM 發表
  馨...
我...很可憐...
老人麦片很好吃的勒~~
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 12:25 AM 發表

老人麦片很好吃的勒~~
那是我不会吃罗........
入谷温人
馨很多人关心。。真幸福。。
希望早日康复。。。
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 12:30 AM 發表

那是我不会吃罗........
酱不是酱讲啦...各人胃口不一样嘛....
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-3-11 12:37 AM 發表

酱不是酱讲啦...各人胃口不一样嘛....
那我知道....老人麦对身体很好:onion14:
入谷温人
大家晚安。。。

顶一顶:onion05:
:014:  dear my beloved, casey... good morning ar...
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 12:53 AM 發表

那我知道....老人麦对身体很好:onion14:
这个牌子唔错架。。我都有吃开。。不过。。价钱就贵D咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-10 05:19 PM 發表

我都觉得自己好幸福,多谢
哈。。哈。你自己都知道喇。。开心吗??:014:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
来帮夜夜。。。推一推:onion14: