返回列表 回復 發帖
............:onion05: hi~大家晚上好
入谷温人
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-11 09:27 PM 發表
大马。。。:onion05:
''一样''我住巴生的''你呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
九州的。。。
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 09:29 PM 發表
............:onion05: hi~大家晚上好
''你的任务完成了吗?杀手
''夜每次给kingworld欺负~
你说你要
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-11 09:30 PM 發表
九州的。。。
:019: ''我这里地区好乱哦""不能出夜街""
原帖由 raytian 於 2008-3-11 09:33 PM 發表

''你的任务完成了吗?杀手
254464''夜每次给kingworld欺负~
你说你要
得饶人处且饶人......阿弥陀佛
入谷温人
原帖由 raytian 於 2008-3-11 09:35 PM 發表

:019: ''我这里地区好乱哦""不能出夜街""254467
吓~!!巴生会乱咩???
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 09:36 PM 發表

得饶人处且饶人......阿弥陀佛
''少林高橧~
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 09:37 PM 發表

吓~!!巴生会乱咩???
:onion03: ''听说有人去世了,,会有人搞事''最好不要出夜街'
我也是收到电话信息'':onion05:
原帖由 raytian 於 2008-3-11 09:42 PM 發表

:onion03: ''听说有人去世了,,会有人搞事''最好不要出夜街'
酱可怕~ 好彩我这里天下太平
入谷温人
原帖由 raytian 於 2008-3-11 09:42 PM 發表

吓。。咁都出来搞事啊。。D人真系得闲啊。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #4449 raytian 的帖子

有人去世了?? 会不会是谣传而已。。
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-11 09:45 PM 發表

酱可怕~ 好彩我这里天下太平
:onion14: ''太平好''你是做什么工的?我是会计
原帖由 raytian 於 2008-3-11 09:48 PM 發表

:onion14: ''太平好''你是做什么工的?我是会计
做牛...... 每天身水身汗....
入谷温人
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-11 09:46 PM 發表
有人去世了?? 会不会是谣传而已。。

贪腐王查卡力亚逝世

吧生港口前州行政议员, 查宫及沙爹屋主人
应该是他瓜''