返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 12/3/2008 01:22 PM 發表

哈。。哈。。咁你就可以放松下喇。。
系呀,但是现在没人上来

如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
我来了。。。

进来看看。。。:onion05:
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
:onion03:  casey... my laptop very lag ar.... :onion03:  

HELP...!! .....

damn tired today....

回復 #4489 howgeemun 的帖子

tired din go rest one??
原帖由 walala 於 12/3/2008 02:38 PM 發表
我来了。。。
饮茶吗?
原帖由 Stephenlai1986 於 12/3/2008 04:17 PM 發表
进来看看。。。:onion05:
唔准看看,要坐坐
原帖由 howgeemun 於 12/3/2008 05:08 PM 發表
:onion03:  casey... my laptop very lag ar.... :onion03:  

HELP...!! .....

damn tired today....
爱人 ,你放学啦!点解甘惨。
我有好辛苦,伤风咳没好,昨晚仲有少少烧,但是又唔可以吃药!
骨骨闪左,唔理我
hi,进来看一下。。。:onion05: :onion05: :014:
大帅哥。。。。

回復 #4492 夜雨馨 的帖子

这里下午鬼影都唔见一个。。。 斋坐很闷的。。。

回復 #4493 夜雨馨 的帖子

为何唔可以吃药??
多喝水吧!:onion14:
原帖由 ddly 於 12/3/2008 05:12 PM 發表
hi,进来看一下。。。:onion05: :onion05: :014:
话左唔可以看一下,要坐坐:014:
原帖由 Stephenlai1986 於 12/3/2008 05:12 PM 發表
这里下午鬼影都唔见一个。。。 斋坐很闷的。。。
你甘得闲,唔晒工作,还是学生?
欢迎所有的朋友参加兄弟帮的活动。。。:onion14:
http://210.6.90.149/thread-293202-1-1.html
原帖由 Stephenlai1986 於 12/3/2008 05:14 PM 發表
为何唔可以吃药??
多喝水吧!:onion14:
吃左药会头晕,blur blur
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件