返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-3-13 01:35 AM 發表

有好多功課要做.... 不過.... 真系好累.... 今日先有測驗....

聽日 9 點 class... 想死.....

我閃去訓喇... 88
那你去睡吧。。。。:sleeps: :sleeps: 晚安

原帖由 walala 於 2008-3-13 01:35 AM 發表

鬼仔。。。

我也要去:sleeps: :sleeps: 。。。晚安
鬼仔?? 我又多个名??金鱼佬,和尚仔,88叔叔,多到我自已都惊呀
入谷温人
:onion05: 大家早晨!:onion05:
原帖由 toyo88 於 2008-3-13 01:42 AM 發表

鬼仔?? 我又多个名??金鱼佬,和尚仔,88叔叔,多到我自已都惊呀
哦。。。咁唔同人就叫你唔的名。。咁才证明你人缘好嘛。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-13 12:35 PM 發表

哦。。。咁唔同人就叫你唔的名。。咁才证明你人缘好嘛。。。
那你觉得他这样。。。。

原帖由 howgeemun 於 13/3/2008 01:20 AM 發表

你未好曬?? 最近好多人病吖...
你吖....次次都唔聽話...打PP....:019: 最算訓唔着都要閉着眼睛休息.... 訓落床....
你次次都甘夜先訓...
買D潤喉糖放響車度...等你咳可以慢慢好返...
唔食藥... 好慢先會好 ...
我会听话架啦,只是太想念你,就等你咯。
我咳到有腥味,伤风还没好,还有点烧,昨晚喝过苦茶,过后临睡再吃药。
如果再不好,我要看过医生!我为了不要传染给同事,吃左药,现在好想睡
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-13 05:30 PM 發表

我会听话架啦,只是太想念你,就等你咯。
我咳到有腥味,伤风还没好,还有点烧,昨晚喝过苦茶,过后临睡再吃药。
如果再不好,我要看过医生!我为了不要传染给同事,吃左药,现在好想睡 ...
''你生病还没好吗?夜''要顾身体啊''''
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 13/3/2008 06:05 PM 發表

255941''你生病还没好吗?夜''要顾身体啊''''255942
系呀,好辛苦啊!天,最近还好吗?还好有你撑场
原帖由 raytian 於 13/3/2008 06:05 PM 發表

255941''你生病还没好吗?夜''要顾身体啊''''255942
  未好返? 好好保重啊..
我出去食飯先.. 今日收及點?
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-13 06:12 PM 發表

''看了都让人心疼'''''放心''我会撑场的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ed_teck 於 13/3/2008 06:16 PM 發表
  未好返? 好好保重啊..
我出去食飯先.. 今日收及點?
8点,工作已经照常时间了!
那你吃饱饱啊,甘瘦
原帖由 raytian 於 13/3/2008 06:17 PM 發表

255948''看了都让人心疼''255949'''放心''我会撑场的255950
天真好,
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-13 06:19 PM 發表

8点,工作已经照常时间了!
那你吃饱饱啊,甘瘦
我個食量同瘦冇關架..
我日日都食好多...
原帖由 ed_teck 於 13/3/2008 06:25 PM 發表

我個食量同瘦冇關架..
我日日都食好多...
你就好啦,我越吃越肥