返回列表 回復 發帖
原帖由 cck_my 於 2008-6-26 05:43 PM 發表
你 讲 咩 话 !
在 和 你 打 招 呼 啊 !
原帖由 cammy8080 於 2008-6-26 05:47 PM 發表

遊戲完之前俾我劫咗先吖~~!
哈 哈 哈 ! 那 我 就 没 钱 派 彩 啦 ! :019:

回復 #5411 ljw1982 的帖子

打 招 呼 就 可 以, 讲 不 三 不 四 就
原帖由 cck_my 於 2008-6-26 05:53 PM 發表
打 招 呼 就 可 以, 讲 不 三 不 四 就
哈 哈 哈 ! 那 就 很 难 讲 啦 !

回復 #5416 ljw1982 的帖子

:onion31: 要 行 帮 刑 啦!
big bro..

回復 #5419 mickeybblim 的帖子

mickey, 黎探我! :014:

回復 #5420 cck_my 的帖子

系啊...头先你系讲今晚12正

回復 #5421 cammy8080 的帖子

等多下..
原帖由 cammy8080 於 2008-6-26 05:57 PM 發表

俾你講多次....
哈 哈 哈 ! 我 就 是 不 讲 啦 !
不 然 又 被 ban 啦 !
原帖由 cck_my 於 2008-6-26 05:59 PM 發表
:onion31: 要 行 帮 刑 啦!
我 们 兄 弟 帮 也 有 帮 刑 !
为 什 么 我 不 知 道 的 啊 ! :019:
原帖由 cammy8080 於 2008-6-26 06:07 PM 發表

杰少....你住大馬架??
是 啊 ! 和 cck兄 一 样 啊 ! :onion03:

回復 #5424 ljw1982 的帖子

谁 再 敢 禁 你, 我 跟 他 死 过 ! :024:

回復 #5427 ljw1982 的帖子

帮 刑 我 立 的, 要 试 下 吗
原帖由 cck_my 於 2008-6-26 06:10 PM 發表
谁 再 敢 禁 你, 我 跟 他 死 过 ! :024:
好 感 动 啊 !
希 望 不 会 在 发 生 啦 !