返回列表 回復 發帖

四海为家!

我来自malaysia ,今加入兄弟帮,只因我智勇双全!不信?问版主加入兄弟帮的人,不是智勇双全,难道是白痴???
原帖由 LiewSinWai 於 2008-6-28 01:42 AM 發表
我来自malaysia ,今加入兄弟帮,只因我智勇双全!不信?问版主加入兄弟帮的人,不是智勇双全,难道是白痴???
入兄弟帮!!明智选择。
原帖由 howieho 於 2008-6-28 01:34 AM 發表

唔错。。顶。。。
你应该加入成人家族...
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-28 01:45 AM 發表

你应该加入成人家族...
唔好呱。被你这样踩。。
hi,all~ 我矛幫派的,可以入來反反嗎?? 

↓ 這個是你們幫派的logo嗎?? 我加左小小點綴,咁會 Sharp D 唔好介面啊~

兄分幫係咪會著哂黑西裝,分兩行一字形排開咁架??

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 #5603 Venus_Cat 的帖子

HI~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-28 02:35 AM 發表
HI~~
hi,你好~ 

回復 #5605 Venus_Cat 的帖子

我大马人~你好~甘夜未训既??:onion14:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-28 02:39 AM 發表
我大马人~你好~甘夜未训既??:onion14:
我HK人,明天放假,可以反夜D啦~ 

咦~ 你小林寺架喎,乜課都應該做哂啦,你又咁夜訓?? 主持不鬧嗎?? 哈哈~~

回復 #5607 Venus_Cat 的帖子

我听日做工.............
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-28 02:41 AM 發表
我听日做工.............
@@ 和尚都要開工?? 要出外化緣嗎?? 阿彌陀佛~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-28 02:43 AM 發表

@@ 和尚都要開工?? 要出外化緣嗎?? 阿彌陀佛~ 
.........哈........现实中要温食........
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-28 02:44 AM 發表

.........哈........现实中要温食........
明天要開工,咁你仲唔訓?? 小心矛精神喎~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-6-28 02:47 AM 發表

明天要開工,咁你仲唔訓?? 小心矛精神喎~
系呀.....多下要既LO~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-28 02:48 AM 發表

系呀.....多下要既LO~~
多下要既LO~~ <<< SORRY,唔係好明你講乜??

你係馬國華人??

你都好大汗下喎,幅幅圖都見你抹汗~ 哈哈~~